Macun med kesice, osnovni baner. Macun med kesice, mobilni osnovni baner.

Macun med kesice

Macun med kesice (Turski med u kesicama) je potpuno prirodni, jedinstveni preparat za potenciju bez neželjenih efekata, sa delovanjem koje otpočinje kroz svega 15 minuta. 1 kesica 10 gr - Jedno pakovanje sadrži 6 kesica.

Macun med kesice slika proizvoda

CENOVNIK I UŠTEDE

KOLIČINA
(kutija)
KOL
(kut)
UKUPNA
VR.(rsd)
CENA
(rsd)
UŠTEDA
(rsd)
DOSTAVA
(rsd)
NARUČI
1 1.400,00 1.400,00 0,00 se plaća
NARUČI
2 2.600,00 1.300,00 200,00 se plaća
NARUČI
3 3.600,00 1.200,00 799,00 gratis
NARUČI
4 4.400,00 1.100,00 1.399,00 gratis
NARUČI
5 5.000,00 1.000,00 2.199,00 gratis
NARUČI
10 8.000,00 800,00 6.199,00 gratis
NARUČI
20 16.000,00 800,00 12.199,00 gratis
NARUČI
Aktivni sastojci:
Biljni sastojci
Medicinska forma:
Med 60gr
Proizvođač:
Themra
Rok isporuke:
24-48h (AKS, Post Ekspres, Bex)
Formular za naručivanje

* Količina:

Cena (RSD):

-
+
Macun med kesice dostava

MACUN MED KESICE - KAKO DO BOLJEG SEKSUALNOG ŽIVOTA

Muči vas seksualno zdravlje i tražite pouzdano i prirodno rešenje za vaše muke? Našli ste ga. Macun med kesice su #1 afrodizijak za Vas, bez neželjenih efekata i mogućih nuspojava. Sve to zahvaljujući 100 % prirodnim sastojcima i nijednim promilom veštačkog porekla.

Glavna namena preparata jeste tretman erektilne disfunkcije, prevremene ejakulacije kao i omogućavanje dugotrajnijeg seksualnog iskustva. Ono što Macun Med kesice izdvaja od drugih je mogućnost primene kod oba pola, a ne samo kod muškaraca za razliku od sličnih lekova, isključivo namenjenih muškarcima.

Kod dama se poboljšanje seksualnog zdravlja ostvaruje značajnim povećanjem protoka krvi kroz vaginu.

MACUN MED KESICE - O KAKVOM SE LEKU RADI?

Isključivo endemske biljke ulaze u sastav jedne Macun med kesice. Perfektno balansiran sadržaj meda, opisan u nastavku teksta, je ključ koji daje fantastične rezultate svojim korisnicima, bez obzira na njihov pol.

Kako bi se ustanovila efikasnost, obavljen je zapanjujuć broj eksperimenata na preparatu Turski med u kesicama. Ustanovljeno je da ovaj medikament sadrži drevno bilje sa Azijskog kontinenta koje se vekovima unazad koristi i da je apsolutno bezbedan za upotrebu.

Naime, narodima Bliskog i Dalekog Istoka, ova kombinacija je više nego znana i koristi se u lečenju impotencije od pamtiveka, samo je bilo pitanje vremena kada će Zapad postati svestan nje.

MACUN MED KESICE - UPOTREBA

Kao što nam je već poznato, većina lekova za ED je u formi kapsula ili tableta, a Macun med kesice su u  formi oralno ispijajućeg sirupa. Njegova prekomerna upotreba nije preporučlljiva, iako se preparatom nije moguće, tehnički gledano, predozirati i sebi naškoditi.

1 kesica 10 gr - Jedno pakovanje sadrži 6 kesica.

Preporučena svakodnevna doza je jedna kašičica za kafu bez obzira na pol korisnika preparata.

Doza koja se savetuje je ujedno i maksimalna preporučena doza kao i optimalna doza koja je potpuno dovoljna da zadovolji i apetite najproblematičnijih slučajeva i povrati zadovoljstvo u seksualno iskustvo.

Macun med nema ravnog kada je u pitanju lakoća i bezbednost upotrebe.

MACUN MED KESICE - DEJSTVO

Turski med u kesicama ne pruža nikakve neželjene prateće efekte niti nuspojave kod muškaraca niti kod žena, sve jedno uzimate li ga svakodnevno, u dozvoljenoj ili nešto većoj dozi, te možemo sa sigurnošću tvrditi da je medikament 100 % siguran i bezbedan za upotrebu.

Kada govorimo o dejstvu, ispod smo naveli šta možete da očekujete pri korišćenju kod oba pola.

Muškarci:

 • Dugotrajnija i snažnija erekcija
 • Povećanje broja spermatozoida
 • Povećanje libida
 • Subjektivno veći stepen samopouzdanja

Žene:

 • Povećana seksualna želja
 • Smanjenje straha
 • Povećana lubrikacija vagine
 • Subjektivno veći stepen samopouzdanja
 • Pojačano lučenje estrogena

TURSKI MED U KESICAMA JE BESPOGOVORNO PRIRODAN LEK

Kao što smo gore naveli, Macun Med kesice su 100 % organski, prirodni lek bez dodatih boja, hemijskih aditiva i veštačkih elemenata koji ne indukuje ikakve neželjene efekte.

Ne postoji šansa da zbog korišćenja ovog preparata osetite nuspojave ni za vreme ni nakon korišćenja.

Ovaj lek, epimedijum macun je na listi priznatih i odobrenih lekova Ministarstva Zdravlja Republike Srbije.

KOJI JE SASTAV MACUN MED KESICE?

Sastojci ovog meda su organski i potpuno biljnog porekla. Ipak, da bi pružio željene efekte po oba pola, nužno je bilo pažljivo izvagati njihov međusobni odnos i ukombinovati ga adekvatno. Radi se o sledećim elementima.

Epimedium

Kineskoj medicini dobro poznata biljka koja se vekovima koristi u ublaživanju menstrualnih bolova i tegoba izazvanih menopauzom, kao i poboljšanju libida. Sadrži u sebi Ikkarin, aktivni sastojak koji je bogat azot oksidom, ključem za opuštanje mišića i boljim prokrvljavanjem do genitalnih organa.

Macca

Snažan afrodizijak sa Peruanskog podneblja, koji je u toj zemlji proglašen za svetu biljku zahvaljujući brojnim blagodetima koje pruža. Neke od njih su i poboljšanja seksualnog nagona i eliminacija erektilne disfunkcije. Istovremeno, treba naglasiti da je izuzetno delotvorna kod povećanja plodnosti i kod muškaraca i kod žena.

Tribulus Terrestris

Suplement koji je ekstremno popularan kod sportista jer poboljšava kardiovaskularni sistem, ali nije zanemarljivog dejstva ni kod libida, posebno u kombinaciji sa Macca-om, kod muškaraca dovodi do značajnog povećanja fertiliteta.

Cola Vera

Prirodni antidepresiv broj jedan u svetu. Prebogat kofeinom, antocijaninom i taninima čija kombinacija pruža budnost organizma i sprečava dijareju i dizenteriju.

Ginkgo Biloba

Drevne kulture, posebno sa Južnoameričkog kontinenta, bar milenijum koriste ovu biljku u borbi protiv stresa i opuštanju mišića. Ona uz to i prokrvljuje mozak i genitalije, time pružajući pojačani libido i bolje seksualno zdravlje. Koristi se u lečenju i muškaraca i žena.

Lesser Galangal

Stručni naziv nama poznatog kineskog đumbira koji koristimo u kulinarstvu. Pored gastronomije njegova primena u ogromnoj meri nalazi se i u medicini. Efikasno je sredstvo protiv mučnine, stomačnih tegoba i regulacije telesne temperature.

Đumbir povećanjem telesne temperature podstiče cirkulaciju, te se i erekcije lakše ostvaruju, a kod dama dodatno stimuliše klitoris i priprema ih za lakši orgazam.

Mullbery Molasses

Biljka koja je u zapadnoj kulturi već u upotrebi u lečenju dijabetesa i gojaznosti, a primećeno je efikasna i kod menstrualnih grčeva, mučnine, glavobolje i stresa. Sveukupno pozitivno deluje na ljudski imunitet i diže nivo hemoglobina.

Pčelin polen

Pčelinji polen je među najzdravijim sastojcima poznatim čoveku. Više od 40 % sastava ovog leka su proteini, a zna se da je pčelinji polen nemoguće sintetisati u laboratorijskim uslovima.

Matični mleč

Afrodizijak iz prirode koji daje energiju potrebnu za seks i poboljšava ga. On i revitalizuje ljudsko telo, posebno nakon mukotrpnih borbi sa dugotrajnom bolešću i hroničnim problemima.

Ženšen

Još jedan dobro znan kineski afrozidijak koji povećava broj i pokretnost spermatozoida i dovodi do povećanja erektilne sposobnosti.
Važi za jedan od najefikasnijih muških pojačavača plodnosti.

Đumbir

Biljka, odnosno začin savršeno stvoren za probleme sa stomakom i prolive. Ekstremno zdrav, mada ne treba preterivati u njegovoj upotrebi jer može upravo izazvati kontraefekat.

Efektivno i ekspresno uklanja infekcije creva, stomaka i mokraćnih kanala, ali nama najbitnije i erektilnu disfunkciju.

Kopriva

Svima sa ovih prostora dobro poznata, puna kalcijuma i kalijuma i odlična u borbi protiv problematičnog krvnog pritiska. Poseduje i protivupalna i antimikrobna svojstva.

Bundeva

Odlično rešenje za trbušne tegobe i želudac, a njena ulja mekšaju kožu ukoliko se nežno utrljavaju u nju.

Vanila

Preko sladoleda poznata svima, prepoznatljivog ukusa, fenomenalna za smirenje i jačanje libida. Kod dama, a i muškaraca dokazano povećava seksualni nagon.

Zob

Ko bi rekao, ali jedan od najučinkovitijih prirodnih antidepresiva koje možete naći! Podmlađuje nervni sistem i diže ukupnu količinu estrogena u telu.

Cvetni Med

Element bogat i zadužen za magnezijum, cink, gvožđe, kalcijum i bor koji svojim delovanjem podižu nivo testosterona.
Upravo sinergijom ovih prirodnih elemenata ostvarujemo bolji seksualni odnos.

Cimet

Začin koji bar 5000 godina koristimo u medicini i kulinarstvu. Slatkastog ukusa veoma efikasno ublažava ženske genitalne probleme i podstiče efikasniji gastrointestinalni sistem.

DEJSTVO MACUN MED KESICE

Ukoliko pravilno dozirani, svi gore pomenuti sastojci, dovode do boljeg protoka krvi kroz telo, samim tim i do lakše ostvarivih erekcija i boljih vaginalnih lubrikacija neophodnih za kvalitetnije seksualno iskustvo.

Time intenziviramo odnos i poboljšavamo svoje seksualno zdravlje. Turski Med u kesicama upravo na taj način, bez štetnih posledica i nuspojava, poboljšava intimu i život svakog korisnika.

MACUN MED KESICE – KOMPARACIJA SA KONKURENCIJOM

Pre svega, treba istaći da Turski med u kesicama, za razliku od većine svoje konkurencije, poseduje potvrdu i sertifikat od svih zvaničnih medicinskih ustanova da se radi o garantovano kvalitetnom i autentičnom leku.

On sve svoje odlične rezultate i pozitivne efekte duguje upravo mukotrpnom testiranju i usavršavanju i savršenom balansiranju svih sastojaka koji se nalaze u njemu.

Dok ostali konkurentni lekovi imaju po jednu, dve ili više nuspojava, Turski Med u kesicama nema niti jedno neželjeno dejstvo bez obzira u kojoj količini i u kom trajanju ga koristili. Drugi lekovi koje koristimo u istu svrhu su dosta kraćeg trajanja, a i velika većina njih nosi rizik od predoziranja.

Transparentost je glavna vodilja Macun med kesice i detaljno opisan ponaosob svaki sastojak jasno ukazuje na siguranost, pouzdanost i efikasanost proizvoda i kod jačeg i kod nežnijeg pola.

MACUN MED KESICE - KOME JE NAMENJEN?

Svi oni, stariji od 18, žene ili muškarci, koje muči erektilna disfunkcija, manjak samopouzdanja ili deficijencija vagialnog sekreta mogu koristiti epimedijum macun preparat. Sa druge strane i oni potpuno zdravi muškarci i žene smeju uzimati Turski med u kesicama bez ikakvog straha od negativnih posledica ili neželjenih efekata.

Čak i kod osoba sa alergijama, reumom ili srčanim bolestima, ovaj med ne može škoditi već samo pomoći. Macun med kesice se mogu kombinovati i sa terapijama koje već koristite, bez bojazni od kontraindikacija. Svakako, ukoliko ste nesigurni, slobodno konsultujte svog lekara i on će vas uveriti da se radi o super bezbednom preparatu.

MACUN MED KESICE – EKSPRESNO I LAKO PORUČIVANJE

Zainteresovani za Macun med kesice, neka nam pošalju ime, prezime, adresu i tačan broj mobilnog telefona kako bi pošiljka stigla na Vašu adresu i direktno u Vaše ruke.

Poručivanje je izvodljivo i putem formulara za poručivanje, a ukoliko naručite radnim danom do 18 h, isti Vam stiže u roku od 24h.

Macun Med kesice su diskretno upakovane, nikako ne otkrivajući sam sadržaj paketa. Niko osim Vas, primaoca i nas koji šaljemo ne može da zna sadržaj paketa.

Diskrecija je zagarantovana, kao i pouzdanost i kvalitet proizvoda! Moguć je povraćaj novca ili zamena proizvoda, ukoliko iz nekog razloga niste zadovoljni transakcijom.

Macun Med Kesice - NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Turski Med u kesicama - Šta je to?

Macun Med Kesice ili Turski med u kesicema je biljni preparat, 100 % prirodnog porekla napravljen da postiže rezultate ekvivalentne farmaceutskim medikamentima, ali bez ijednog neželjenog dejstva i nuspojave.

Biljka koja ostvaruje telesni ekvilibrijum je ujedno i glavni sastojak, epimedijum.Vrlo jasno i očigledno, ime Horny Goat Weed savršeno opisuje epimedijum, jer svojim korisnicima pojačava seksualne funkcije i prokrvljuje genitalne regije i kod dama i kod muškaraca.

Što bismo odabrali Macun med kesice?

Ako planirate da duboko u starost uživate u seksualno ispunjenom životu, Turski med u kesicama je prava stvar za vas. On ne pojačava samo potenciju, već se uspešno bori i protiv preuranjene iliti prevremene ejakulacije, kao i loših erekcija.

Svaka komponenta koja se nalazi u preparatu zadovoljava kriterijume afrodizijaka i poseduje sertifikate o svom izvrsnom kvalitetu.

U koje svrhe se upotrebljava?

Macun Med kesice nije isključivo afrodizijak, već i veoma moćan lek za žensku frigidnost i mušku erektilnu disfunkciju i prevremenu ejakulaciju.

Kod muških korisnika se uz erektilnu disfunkciju (mušku impotenciju) uzima i za povećanje seksualne želje i povećanje količine i broja spermatozoida, dok se kod dama upotrebljava i kao neutralizator postmenstrualnih tegoba i neželjenih efekata.

Najmodernija nauka i istraživanje pokazalo je da epimedijum (aktivna supstanca - ikariin) povećava protok krvi kroz genitalije i poboljšava funkciju erektilnog sistema. To se dešava dok supstanca vezuje enzim SHGB.

Šta sve ove Macun Med kesice sadrže?

On  je sastavljen od sledećih sastojaka vrlo pažljivo: Livadski med, glukozni sirup, melasa duda, polen, epimedijum (oko 0,79 %), ječam, rogač, đumbir, cimet, galangal, maka, kopriva, američki ženšen, ginko biloba, sibirski ženšen, čičak, crveni ženšen, bundeva. Aroma je izvedena iz kombinacije vanile i matičnog mleča.

Turski med u kesiceama i način upotrebe?

Neposredno pre odnosa, potrebno je uzeti 5 grama (malu kafenu kašičicu) preparata.  Pred svako korišćenje dobro promešati med. Može se isprati sa vodom ili čašom mleka kome eventualno ukus nije po volji.

Macun med kesice se piju na prazan stomak, a treba ga ostaviti takvim i narednih 45 minuta kako bi efekti bili maksimalni. Ovaj proizvod pruža telesne benefite narednih 48 sati.

Dnevna doza je od 5 do 10 grama.

Očekujte sledeće!

 • Dugotrajniji seks
 • Povećani libido
 • Jači seksualni nagon
 • Neutralisanje PE
 • Jači orgazam
 • Duža erekcija
 • Neutralisanje straha i anksioznosti
 • Bićete opušteniji
 • Imaćete više samopouzdanja
 • Jači orgazam
 • Kraće vreme oporavka

Kako se naručuje?

Macun Med kesice su dostupne na 3 načina:

 1. Pravilnim popunjavanjem formulara na samoj stranici podacima poput imena, prezimena, adrese, količine i telefona.
 2. SMS porukom koja sadrži sve neophodne podatke i količinu proizvoda.
 3. Pozivom kojim ćete jasno saopštiti neophodne lične podatke kao i količinu proizvoda za koji ste se odlučili.

Sve porudžbine pristigle do 17 časova će biti obrađene i poslate isti dan. Narudžbine koje su stigle posle tog vremena, praznicima ili možda vikendom šaljemo sutradan ili prvog sledećeg radnog dana.

Koliko koštaju Macun Med kesice?

U zavisnosti od veličine teglice i količine koja se kupuje cena može varirati. Treba napomenuti da je dostava za sve porudžbine vrednosti veće od 3000 dinara besplatna.

Dovode li Macun Med kesice do povećanja testosterona?

Turski med deluje na sličan način kao testosteron, stimulišući seksualni nagon kod oba pola, povećava proizvodnju spermatozoida, stimuliše senzorne nerve i povećava želju za seksom. Zapravo, istraživanje na populaciji miševa je pokazalo da epimedijum zbilja podiže nivoe njihovog testosterona.

Koji je rok upotrebe i trajanja?

Rok trajanja preparata je dve godine i utisnut je na poklopcu svake tegle.

Ima li poznate nuspojave?

Kada se upotrebljava kratkotrajno, onako kako je preporučeno Turski Med u kesicama je potpuno siguran za svakog pojedinca. Ako se prekrše ta pravila eventualno može doći do uznemirenog želuca i suvih ustiju. Vrlo retko kod nekih korisnika Macun Med kesice potencijalno uzrokuju nepravilnosti srčanog ritma, nizak pritisak, krvarenja iz nosa i čestu promenu raspoloženja.

Prekomerne doze povezane su sa pojavom grčeva i respiratornom insuficijencijom.

Postoje li realni rizici?

Realno, osobe sa određenim već postojećim zdravstvenim stanjima mogu imati povećane rizike od pojave neželjenih efekata, dok zdrave individue su potpuno bezbedne. Svakako, savetujemo konsultaciju sa lekarom i njegovo informisanje o svim suplementima koje koristite.

Postoje li potencijalne interakcije?

Ukoliko ste na nekoj terapiji, bilo lekovima ili suplementima, priupitajte svog doktora pre nego što počnete koristiti Macun Med kesice. On bi mogao stupiti u interakciju sa aspirinom i razređivačima krvi, zatim kontraceptivnim pillulama, imunološkim terapijama, lekovima za štitnu žlezdu, antidepresivima i sl.

Takođe bi mogao negativno interakovati sa lekovima za snižavanje krvnog pritiska i holesterola.

Na primer, kombinacija Turskog Meda u kesicama sa nitroglicerinom može biti vrlo opasna.

Kako deluje slično kao i farmaceutska rešenja za ED i ovaj preparat pomešan sa nitroglicerinom može ozbiljno oboriti krvni pritisak, pa u retkim slučajevim izazvati i smrt.

SLIČNI PROIZVODI

idi ina vrh
ikona telefona