KAMAGRA GEL - ISKUSTVA KORISNIKA

nikola
Nikola (45 godina)
Ja imam 45 godina i u poslednjih godinu dana nisam bio u stanju da održim erekciju dovoljno dugo da zadovoljim svoju ženu koja ima 25 godina. Pokušao sam nekoliko stvari ali nisu pomogle. Razgovarao sam sa mojim prijateljem koji je inače doktor i on me je posavetovao da probam Kamagra Oral Gel. Uzeo sam pola kesice i popio malo vode i šta da vam kažem osim da se desilo čudo! Penis mi je bio tvrd kao kamen, mogao sam satima, dok mi žena nije rakla da stanem jer ne može više, što se nije dogodilo prilično dugo vremena. Kasnije dok smo odmarali pitala me šta me spopalo toliko pa sam nezajažljiv. Nisam joj odmah rekao.
nemanja
Nemanja (48 godina)
Uzimam Kamagra Gel preparat već dve godine sa manjim prekidima. Za potpuni efekat bilo mi je dovoljno pola kesice. Moje iskustvo govori da je najbolje uzeti 40 minuta pre seksa. Jedno kratko vreme ga uopste nisam uzimao jer uopste nisam imao potrebe za njim. Čim sam osetio da je erekcija počela da slabi, ponovo sam uzeo pola kesice. Kada sam ga prvi put uzeo, moja žena nije mogla da veruje koliko je velik i tvrd. Toliko je bila uzbuđena da je odmah skočila na mene i imali smo fantastičan seks. Kamagra oral gel jeodličan proizvod i savršeno funkcioniše. Jedina mana mu je što mi se ponekad zapuši nosi dobijem crvenilo u licu, ali to je mala stvar koliko nam zadovoljstvo donosi.
bobana
Bobana (24 godine)
Moj dečko je imao dve operacije kolena i bio je na nekim lekovima sa kojima se kao nusefekat javila i erektilna disfukcija. Bila sam uznemirana zbog takvog stanja a i zbog činjenica da on ima 30 a ja 24 godine. Počeo je da koristi Kamagru u gelu. Morala sam da bežim od njega koliko ga je radila, hteo je po celu noc i dan. Pola sata po uzimanju bi došlo do erekcije i prvi odnos bi trajao sat vremena, posle toga pauza od 10 minuta (uglavnom da se nešto prezalogaji) pa bi nastavili gde smo stali.
mirko
Mirko
Nakon operacije prostate i korišćenja medikamenata kod mene se pojavila impotencija. Ali od kada sam počeo da koristim Kamagra Gel osećam se kao mladić od 18 godina. Preporučujem je svakome kome ne može da se digne ili ne može potpuno da se digne. Život je kratak i zato uživajte u svakom njegovom momentu.
vladimir
Vladimir (50 godina)
Budite oprezni ako mešate alkohol i prejedanje sa Kamagra Gelom. Uzeo sam veliku pljeskavicu i pomfrit i posle toga sam popio 2 piva. Kao rezultat sam imao totalnu nefunkcionalnost u krevetu sat vremena kasnije, iako sam uzeo celu dozu. Međutim otprilke 12 sati kasnije sam bio u mogućnosti da imam erekciju. Naravoučenije mog iskustva je sledeće: ne smete previše jesti i ne smete uopšte piti alkoholna pića ako želite da Kamagra radi na svom maksimumu!
ogi
Ogi (66 godina)
Imam 66 godina a moja žena 55. Mi smo veoma seksualno aktivni i sa jednom kesicom Kamagra Gela, verovali ili ne, odnos nam traje 2 sata. Ona može da ima više orgazama za vrlo kratko vrema, sto nije baš uobičajno za žene, što je neverovatno. Sve što treba da uradimo je da ona bude na meni što dovodi do toga da ima orgazme u kontinuitetu, jedan za drugim. Ja sam u Raju. Hvala Kamagri.
petar
Petar (40 godina)
Imam 40 godina i u braku sam već 16. Fizčki sam potpuno fit. Primetio sam da sam počeo da izbegavam sex zato što moja žena voli satima da uživa a ja moram da održavam erekciju ili će ona pomsliti da nisam više toliko zainteresovan za nju. Sve više vremena sam provodio misleći koliko će naš seksualni odnos trajati što me je činilo veoma nervoznim. Sada iako imam dobru erekciju, sa jednom tabletom Kamagre koju uzmem 30 minuta pre odnosa mogu provesti sate što u predigri, što u samom odnosu i gde se neću brinuti da li erekcija neće bit zadovoljavajuća ili da ću izgubiti inetresovanje. Sada se radujem svakoj romantičnoj večeri i sam ih iniciram.
aleksandar
Aleksandar
Počeo sam da imam slabiju erekciju tokom seksualnog odnosa i tokom oralnog seksa. U dobrom sam zdravlju i uživam u seksu. Bilo je teško utvrditi problem pa sam odlučio da naručim Kamagra Gel online koja mi je stigla već sutra. Posle konsultacije sa doktorom, došli smo do zaključka da patim od blagog oblika erektilne disfunkcije. Naručio sam pakovanje od 7 kesica i odlučio sam da je probam 30 minuta pre nego što smo otišli ukrevet, bez znanja moje devojke. Ne mogu vam opisati razliku! Imamo sam maksimalno čvrstu erekciju 2 sata seksa bez prestanka. Čak i posle ejakulacije, bio sam spreman da ponovimo već posle 10 minuta, što je trajalo još 2 sata. Čak i kada sam se tuširao erekcija je bila neverovatno čvrsta! Ako imate problem sa ED probajte Kamagru, nećete se pokajati.
sandra
Sandra (29 godina)
Moj dečko je počeo da ima problema sa dostizanjem erekcije (inače je prilično stariji od mene). Predložila sam mu da uzme Kamagra Gel. Ne biste mi verovali koliko mi je drago zbog toga! Uzeo je jednu kesicu i 3 sata kasnije je i dalje mu je bio tvrd kao kamen i za to vreme smo imali više odnosa koji su bili fantastični. Od tada jedna kesica je više nego dovoljna za 2 sata najkvalitetnijeg sexa koji nam oboje predstavlja vrhunsko zadovoljstvo.
bane
Bane
Sinoć sam prvi put uzeo Kamagra Šumeće Tablete. Podelio sam tabletu (100mg) na pola i popio je sa čašom vode, kako je bilo propisano. U početku baš ništa nisam osećao. Mislio sam u sebi: Ovo uopšte ne radi... Svejedno, ipak sam odlučio da krenem sa seksom, jer sam bio prilično raspoložen. I da vam nešto kažem, onog momenta kada je devojka krenula da me stimuliše, doživeo sam erekciju koja me je uplašila! Uobičajeno smo posle prvog kruga išli na spavanje. Sada, ne samo što je prva runda trajala sat vremena nego je kulminirala sa najboljim mogućim orgazmom. Posle 15 minuta krenula druga runda još bolja nego prethodna. Prošlo je godinu dana od kad se ovo desilo. Bio sam vrlo skeptičan prema mogućnostima, ali sam realna osoba i mogu reći da svaki opis nije ni blizu tako dobar kao stvarni rad tablete.
milan
Milan (55 godina)
Počeo sam da upotrebljavam Kamagra Gel pre godinu dana. U zadnje tri godine sam imao problema sa erekcijom i nisam uopšte mogao da imam seksualni odnos. Osećao sam se bespomoćno a povrh toga me je bilo sramota da potražim bilo kakvu pomoć. Na kraju me je jedan moj prijatelj ohrabrio da probam Kamagra Oral Gel. Bilo je neverovatno! Imao sam erekciju koja je trajala satima i konačno sam mogao da imam odnos kakav sam hteo posle 3 godine! Zaboravio sam koliko je osećaj fantastičan. Od tada stalno uzimam Kamagra Gel i uživam u seksualnom odnosu svaki put kada ga uzmem bez izuzetka.
mila
Mila (44 godine)
Moj muž je patio od erektilne disfunkcije unazad 2 godine, a stanje se baš pogoršalo pre 6 meseci, a i ja sam se osećala prilično jadno u smislu: nisam mu dovoljno privlačna, da me ne želi ili da ima neku drugu. A sa druge strane, on je osećao veliki pritisak i nije hteo uopšte da probamo da imamo seks iz straha da ne bi mogao da pruži sve sto bi hteo. Od svoje prijateljice sam dobila jednu kesicu Kamagra Gel preparata. U prvo vreme muž nije hteo ni da čuje da uzme a ja nisam navaljivala. Jedne večeri mi je rekao da bi hteo da proba, pošto nema šta da izgubi ako ne bi delovalo. Šta da vam kažem, BILO JE NEVEROVATNO! Odnos je trajao i bio bolji nego pre 20 godina. Svim ženama bi preporučila da uzmu stvar u svoje ruke ako imaju problema i da nateraju muževe ili momke da probaju Kamagra Gel, neće se pokajati.
boban
Boban (44 godine)
Počeo sam da osećam slabiju erekciju tokom seksulnog odnosa sa svojom devojkom. To je počelo da me brine i naručio sam Kamagra Gel putem interneta koji mi je stigao za 24 časa na kućnu adresu. Taj dan kada mi je pošiljka stigla odlučio sam da uzmem jednu kesicu a nisam hteo da kažem mojoj devojci. Pola sata pre nego što smo legli popio sam sadržaj kesice i posle toga mogu samo da kazem da je razlika u odnosu bila neverovatna! Nikad u životu nisam imao takvu erekciju i satima smo imali neverovatam seks. Posle završenog seksualnog odnosa erekcija je bila i dalje prisutna u punoj snazi! Osećao sam se kao tinejdžer. Ako imate probema sa erekcijom, probajte Kamagra gel, najbolje potrošene pare.
luka
Luka (33 godine)
Imam 33 godine, u dobrom sam zdravlju i dobroj kondiciji, ali sam u zadnje vreme primetio da mi malo teže ide postizanje erekcije. Imam je, ali to nije ono što sam imao ranije. Nemam devojku, ali izlazim često i vidjam se sa devojkama, ali u zadnje vreme od nelagodnosti da neću moći da dam sve od sebe, nisam se baš pokazao kako sam hteo. Tada sam odlučio da kupim i probam Kamagra Gel. Posle izlaska sa jednom devojkom, otišli smo do mene a ja sam popio jednu kesicu. Samo reči hvale imam za ovaj preparat a i ta devojka je bila više nego zadovoljna i zadovoljena.
mitar
Mitar (42 godine)
Ja nemam problem sa erekcijom, ali one više ne traju kao ranije koliko bih hteo da traju, kao kad sam imao 30 godina. Sa Kamagra Gel preparatom brzo stižem do erekcije a erekcija traje još dugo posle orgazma, tako da mogu ponovo da imam odnos bez problema. A taj ponovni odnos, dolazi mnogo brže nego ranije i treba mnogo manje vremena da budem spreman za ponovni seks. Preparat kod mene nema nikakvih propratnih neželjenih efekata, a sa druge strane seksualni život mi je bolji nego ikada čini mi se. Efekti se osete preko 4 sata kao i na početku delovanja, u punoj snazi.
petar
Petar (42 godine)
Izlazim sa dosta mladjom devojkom, ima 21 godinu i pre nego što smo nas dvoje počeli da se zabavljamo, čuo sam od mladjih momaka da uzimaju Kamagra Gel, ne zato što imaju problema sa erekcijom, nego da bi se pokazali da su pastuvi u krevetu. Kada sam prvi put trebao da imam odnos sa njom, uzeo sam Kamagra Gel koji je od mene napravio super-ljubavnika a ona od tada doživljava sa mnom minimum dva orgazma! Takođe je moje samopuzdanje na veoma visokom nivou sada kada znam da joj to zadovoljstvo mogu pružiti kad god poželi.
rade
Rade1980.
U zadnja tri meseca sam imao problema sa dostizanjem i održavanjem erekcije za koji nisam imao rešenje, ali na nagovor prijatelja uzeo sam jedno Kamagra Oral Gel pakovanje. Uprkos tome što sam bio jako nervozan i uznemiren, pošto sam uzimao prvi put i nisam znao kako će i da li će delovati, Kamagra je radila je čitava 4 sata! Uzeo sam još tri puta posle toga i svaki put je radila besprekorno. Erekcija je bila fantastična, a moja devojka je rekla da sam bio bolji nego ikada. Hvala Kamagri što mi je povratila sigurnost!
marija
Marija
Moj muž povremeno ima problem sa erektilnom disfunkcijom koja se uglavnom javlja zbog stresa i nervoze. U zajedničkom razgovoru odlucili smo da proba da uzme Kamagra Oral Gel, pošto smo se informisali o njenom delovanju. Uzeo je Kamagru i za otprilike 40 minuta dobio je snažnu erekciju kojia je trajala duže vreme, duže nego što smo mogli i da zamislimo. Ovo je bilo neverovatno iskustvo. Svima bih preporučila ovaj preparat i moj muž će nastaviti da ga koristi na obostrano zadovljstvo i radost.
todor
Todor (71 godina)
Imam 71 godinu i dalje volim da imam seksulane odnose sa svojom ženom, ali ponekad se osećam uznemiren i nervozan, i u takvim trenutcima se događa da izgubim erekciju. Kamagra gel je nedavno ušao u moj život. Žena i ja smo taj dan večerali i popili piće pre nego sto smo otišli u krevet. Uzeo sam Kamagru Gel i 30 minuta kasnije erekcija je došla, ali samo posle stimulacije i mi smo vodili ljubav. Da se ne hvalim, ali kada smo završili, posle 30 minuta smo ponovo imali odnos. Svima bih toplo preporučio ovaj proizvod zato Što otklanja nesigurnost i sumnju u mogućnosti muškaraca bez obzira na godine.
milan
Milan (65 godina)
Poštovanje. Ja imam 65 godina i veoma sam zadovoljan, kao i supruga naravno učinkom i efektima nakon uzimanja Kamagra Gela. Ništa od drugih preparata nisam probao niti imam nameru jer mi bolje nije potrebno i hteo bih da dodam da nema starosne granice u korišćenju Kamagra Gela kao preparata i da svi mogu da uživaju u blagodetima koje on pruža. Puno pozdrava.
idi ina vrh
ikona telefona