Kamagra gel - najefikasniji preparat za potenciju, osnovni baner. Kamagra gel - najefikasniji preparat za potenciju, osnovni baner.

Kamagra Oral Gel

Kamagra Oral Gel (7 gelova u pakovanju) je najefikasniji, najbolji i najpopularniji preparat za potenciju koji se može naći na ovim prostorima.

Kamagra gel preparat za potenciju

CENOVNIK I UŠTEDE

KOLIČINA
(kutija)
KOL
(kut)
UKUPNA
VR.(rsd)
CENA
(rsd)
UŠTEDA
(rsd)
DOSTAVA
(rsd)
NARUČI
1 1.000,00 1.000,00 0,00 se plaća
NARUČI
2 1.900,00 950,00 100,00 se plaća
NARUČI
3 2.700,00 900,00 300,00 se plaća
NARUČI
4 3.600,00 900,00 599,00 gratis
NARUČI
5 4.000,00 800,00 1.199,00 gratis
NARUČI
10 6.000,00 600,00 4.199,00 gratis
NARUČI
20 11.980,00 599,00 8.219,00 gratis
NARUČI
Aktivni sastojci:
Sildenafil
Medicinska forma:
Gel 7x100mg
Proizvođač:
Ajanta Pharma
Rok isporuke:
24-48h (AKS, Post Ekspres, Bex)
Formular za naručivanje

* Količina:

Cena (RSD):

-
+
Kamagra Oral Gel besplatna dostava

O PREPARATU KAMAGRA GEL

Kamagra Oral Gel je Sildenafil Citrat, sastojak leka koji je dostupan u formi gela.

Posle velikog uspeha Kamagra tableta, farmaceutski gigant Ajanta sa sedistem u Indiji, odlučio je da razvije brend Kamagra Oral Gel, koji je u tečnoj formi, tačnije u formi gela za oralnu upotrebu. Glavni razlog za izum i proizvodnju ovog gela je taj da mnogi korisnici lekova koji se koriste protiv impotencije imaju problem sa gutanjem tableta i velikih kapsula. Kamagra Gel se isporučuje u više aroma: nana, čokolada, banana, pomorandža, mango, jagoda, ananas i vanila. Kamagra Oral Gel je dostupan u kesicama od 100mg a jedno pakovanje sadrži kesice svih navedenih ukusa.

Posle konzumiranja Kamagra Oral Gel se veoma brzo apsorbuje. Korisnici koji ga redovno koriste, prijavili su jako brzu reakciju tela na preparat, u nekim slučajevima je već posle 20 minuta počelo delovanje preparata. Kamagra Gel ima efektivno vreme delovanja od 4 do 6 sati, ali pokazalo se u praksi kod mnogih korisnika da je to vreme delovanja mnogo duže. Ovaj gel je isti kao i svi ostali Kamagra proizvodi i blokira PDA tip 5 inhibitor, hemikaliju koja je odgovorna za gubitak erekcije. Ako je PDA5 blokiran onda je protok krvi sigurno dovoljno dobar za stabilnu erekciju u muškom polnom organu. Ovaj preparat deluje tako što proširuje krvne sudove u telu, a posebno sa naglaskom oko genitalnih delova. Ovo zauzvrat omogućava jaču prokrvljenost usled čega dolazi do postizanja i održavanja jake erekcije. Seksualni odnos sa Kamagra Oral Gelom traje koliko vi želite, jer proizvod otklanja sve probleme sa prevremenom ejakulacijom od koje pati veliki broj muškaraca.

NAPOMENA: Kamagra Oral Gel nije afrodizijak i potrebna je stimulacija da bi došlo do erekcije.

UPOTREBA

Kamagra Oral Gel je najpoznatiji i najbolji preparat koji se koristi protiv erektilne disfunkcije i koji se uzima oralno za održavanje erekcije. Kamagra Oral Gel deluje tako što proširuje arterije tako da one mogu da dovedu više krvi u penis nego to je uobičajeno. Ovo omogućava da penis postane čvrst i erekcija može da traje i preko četiri sata.

Razlozi za uzimanje Kamagra Oral Gela:

  • cGPM vodi do većeg opuštanja mišića i do većeg priliva krvi u penis
  • Preparat svoju punu snagu pokazuje 1 sat po konzumaciji, mada se efekti mogu primetiti i ranije (25 min)
  • Ovaj preparat popijte sa velikom čašom vode
  • Dostupan je u sedam raličitih voćnih ukusa
  • Nema potrebe za gutanjem velikih kapsula ili tableta
  • Efektivno vreme trajanja preparata je 4-6 sati
  • Izbegavajte obilne i masne obroke pre uzimanja preparata

Preporučena doza je 100 mg, 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti). lako je kod starijih muškaraca slobodna koncentracija leka u plazmi viša za oko 40% od odgovarajuće koncentracije leka kod mladih i zdravih dobrovoljaca (18-65 godina), učestalost neželjenih dejstava leka nije povećana.

NAČIN PRIMENE KAMAGRE U GELU

Bezbedna konzumacija Kamagra Oral Gela na dnevnoj bazi (24h) je 100 mg tj. jedna kesica.

UPOZORENJA

Kamagra Oral Gel NIJE pogodan za svakoga!
Konzumiranje alkohola će oslabiti dejstvo preparata. Ako primetite bilo kakve promene u vašem vidnom polju posle uzimanja leka, odmah se javite vašem doktoru.
Pacijenti koji su pod terapijom i koji su imali istorijat bolesti za sledeća zdravstvena stanja, trebali bi da konsultuju svog doktora pre uzimanja Kamagra Gela: bolesti srca i kardio vaskularna oboljenja uključujući stenozu aorte, idiopatsku subaortsku hipertrofičnu stenozu i opštu opstrukciju odliva krvi iz komora, infarkt, infarkt miokarda (srčani udar) ili ozbiljna aritmija, koronarna arterijska bolest koju izaziva nestabilna angina, bolesti koje su povezane sa visokim pritiskom uključujući hipertenziju i hipotenziju, retinitis pigmentosa (genetičko oboljenje retine), anemija, AIDS (SIDA), osobe koje su primile organ od donora.

Pacijenti koji primaju sledeće terapije ili piju sledeće navedene lekove NE BI TREBALO da uzimaju Kamagra Gel: nitroglicerinski lekovi, nitroprusidski lekovi, Amil Nitrat, lekovi koje koriste osobe koje su primile organ od donora, Azol anti fungani lekovi koji se uzimaju oralno.

NEŽELJENI EFEKTI

S vremena na vreme korisnici koji uzimaju Kamagra Oral Gel mogu da dožive određene neželjene efekte.
Uobičajeni mogući propratni efekti su: crvenilo u licu ili preveliko ushićenje, glavobolja, začepljen nos, suve oči, blaga mučnina. Ovi neželjeni propratni efekti su povezani sa dehidracijom i obično se umanjuju ili skroz nestaju posle uzimanja jedne veće čaše vode.

Ređi propratni efekti su: blago zamućen vid, blago plavetnilo u vidnom polju, osetljivost na svetlo. Navedeni propratni efekti nisu opasni i smanjuju se i nestaju kako se vaše telo bude privikavalo na preparat. Korisnici koji imaju gore navedene simptome, generalno, ne moraju da prestanu da uzimaju Kamagra Gel.

OZBILJNI NEŽELJENI EFEKTI (neuobičajeni)

Retki i neuobičajeni neželjeni efekti su: erekcija koja traje duže od 4 sata (PRIJAPIZAM - iznenadna, neprovocirana, neželjena bolna erekcija koja traje duže od nekoliko sati), opasno smanjenje ili potpuni gubitak sluha.
Iako su ozbiljni neželjeni efekti retki, ako osetite bilo koji od gore navedenih OZBILJNIH NEŽELJENIH EFEKATA, prestanite da uzimate ovaj preparat i ODMAH POTRAŽITE MEDICINSKU POMOĆ!

ISKUSTVA KORISNIKA KAMAGRA GELA

Mikijeva iskustva
Miki (52 godine)
Imam 52 godine i da kucnem u drvo, imam dobro zdravlje. Da skratim priču, uzimao sam pola i celu dozu Kamagra Gel-a, 50mg i 100mg, i jedna i druga doza je proizvela izuzetne rezultate kod mene. Volim da ga uzimam na prazan stomak i uglavnom to radim 20 minuta pre odnosa. Svuda gde sam pročitao informacije o preparatu kažu da traje oko 4 sata, ali iz nekog srećnog razloga imam čvrste erekcije PO CEO BOŽJI DAN i dobro zađu u naredni dan. 50mg izgleda da je kod mene idealna doza ako želim akciju ceo dan i dobar deo sledećeg.
Zoranova iskustva
Zoran
Patim od ED vise od godinu dana, kao i većina ljudi koji su podelili iskustva ovde, i da bi znao kakav uticaj ima ne samo u seksualnom životu već generalno na samopouzdanje, čovek mora da doživi da bi razumeo to. Nedavno sam se poverio jako dobrom prijatelju i bio sam zapanjen da je on koristio Kamagra Gel preko 18 meseci. Ukratko, dao mi je da i sam probam i rekao da se uopšte ne nerviram. A verujte mi bio sam očajan.
Dakle, po prvi put sinoć, uzimam Kamagr Oral Jelly. Pa skoro sat vremena se ništa nije desilo, uprkos naporima moje dobre žene, i onda odjednom bum. Ne znam zašto je meni trebalo malo vise vremena nego drugima, ali kad se desilo vredelo je svakog minuta.
Suština priče je da smo vodili ljubav  4 puta, nešto što nikada nisam uspeo od mojih ranih dvadesetih. Divno je biti u stanju uraditi to ponovo! Ono što me posebno oduševljava je to da za kratko vreme mogu toliko puta. Zaista fenomenalno!
Darkova iskustva
Darko (47 godina)
Ja imam 47 godina i primetio sam još od mojih kasnih 30-ih godina da moje erekcije nisu bile tako čvrste i jake. Bio je poterban sve duži i duži period odmora između seksa pre nego što bih mogao ponovo da dostignem kvalitetnu erekciju. Generalno moj problem bio što mogu dobiti erekciju, ali ne i zadržati je dovoljno dugo da bih došao do orgazma. Mislim da sam bio više ja bio frustriran nego moja žena.
Moja prva doza Kamagra Gel preparata je odradila posao! Otprilike 1 sat nakon što sam je uzeo, moja supruga i ja smo krenuli sa seksom. Moja erekcija je bila tako čvrsta kao da sam bio u ranim dvadesetim. Probudio sam se naredna dva jutra sa lepom šatorom. Siguran sam da sam mogao možda i više puta da je žena želela da nastavi. Kamagra Jelly radi fantastično kod mene u 47-oj godini.
Što se tiče sporednih efekata, neko vreme sam primetio mali bol u zglobu u kolenima, ali to nije bilo baš toliko strašno da bi mi poremetilo bilo koje druge dnevne aktivnosti.
Nenadova iskustva
Nenad (43 godine)
Ja sam 43-godišnji muškarac koji je u prošlosti patio od impotencije. Nedavno sam prvi put koristio Kamagra Gel i moram reći da sam ja (i moja žena) bili impresionirani. Evo kakvo je moje iskustvo:

Odlučio sam da probam 50 mg (pola kesice), koju sam uzeo sat vremena posle večere (nisam pre toga jeo ceo dan još od doručka). Otprilike pola sata nakon što sam ga uzeo, ali pre nego što smo počeli da budemo intimni (moramo i decu da stavimo u krevet!), Počeo sam da osjećam blagu glavobolju .Uradio sam mala istraživanja o mogućim neželjenim uticajima, tako da me ovo nije iznenadilo niti sam sam se preterano uznemirio.
Jednom kada smo počeli da se mazimo, nisam imao nikakvih problema da dobijem i održavam veoma zdravu erekciju, koja se mojoj ženi izuzetno dopala, a i ja je nisam dugo vremena video takvu. Ni erekciju ni ženu. Uživali smo u blagodetima Kamagra Gel preparata dobra 3 sata! Primetio sam da je kako je vreme prolazilo moja glavobolja prestala, ali moja erekcija je i dalje je bila jaka. Ali, to se moglo desiti zato što sam bio zauzet drugim stvarima !! ?? :-) Moj orgazam, kada je napokon došao (zadržavao sam ga namerno) bio je jako intenzivan, ali to je prilično normalno zato što nisam imao normalan seks duže vreme. Na veliko moje veliko iznenađenje, imao sam erekciju i sledećeg jutra, iako nije bilo tako jaka kao što je bilo preko noći.
Sve u svemu, to je bilo vrlo pozitivno iskustvo.

SLIČNI PROIZVODI

idi ina vrh
ikona telefona