Kamagra Bombone

Kamagra Bombone (Polo) je preparat koji je napravljen za efikasno lečenje erektilne disfunkcije i poboljšanje trenutne potencije sa akcentom na značajno poboljšanje kvaliteta života uopšte.

Preparat za potenciju Kamagra bombone

CENOVNIK I UŠTEDE

KOLIČINA
(kutija)
KOL
(kut)
UKUPNA
VR.(rsd)
CENA
(rsd)
UŠTEDA
(rsd)
DOSTAVA
(rsd)
NARUČI
1 800,00 800,00 0,00 se plaća
NARUČI
2 1.600,00 800,00 0,00 se plaća
NARUČI
3 2.400,00 800,00 0,00 se plaća
NARUČI
4 3.000,00 750,00 200,00 se plaća
NARUČI
5 3.750,00 750,00 449,00 gratis
NARUČI
10 6.500,00 650,00 1.699,00 gratis
NARUČI
20 11.980,00 599,00 4.219,00 gratis
NARUČI
Aktivni sastojci:
Sildenafil
Medicinska forma:
Tablete 4x100mg
Proizvođač:
Ajanta Pharma
Rok isporuke:
24-48h (AKS, Post Ekspres, Bex)
Formular za naručivanje

* Količina:

Cena (RSD):

-
+
Kamagra Bombone Besplatna dostava

O PREPARATU KAMAGRA BOMBONE

Kamagra 100mg bombone su popularni preparat za tretman erektilne disfunkcije.
One se mogu sisati i veoma lako progutati što ih čini idealnim izborom za svakoga ko ima problema sa gutanjem tableta.

Kao i svi preparati i tablete iz Ajanta Pharma, bombone su napravljene u klinički čistim objektima i po najvišim medicinskim standardima. Korisnici tableta su apsolutno zadovoljni njihovim učinkom i shodno tome nastavljaju da ih i dalje koriste. Po uzimanju ovog preparata, korisnici su prijavili da njegovo dejstvo traje 4-6 sati, mada dosta njih je svedočilo i o njegovom dosta dužem dejstvu. Njegov glavni (aktivan) sastojak je Sildenafil Citrat. On pripada grupi PDE-5 vazalidatora. Ovi medikamenti rade tako što proširuju krvne sudove, a posebno oko genitalnog dela. Ovo zauzvrat doprinosi jačoj cirkulaciji koja doprinosi čvrstoj i snažnoj erekciji. Ovaj preparat nije afrodizijak i potrebna je određena seksualna stimulacija da bi se pojavila erekcija.

UPOTREBA

Da biste izvukli najbolje iz ovog tretmana, molimo vas da pažljivo pročitate sledeće:

 • preporučena dnevna doza (u 24h) je 100mg (1 tableta) i ne uzimajte više od toga
 • preparat će biti aktivan u periodu od 30-40 minuta po konzumaciji, a kod nekih je primećeno da počinje da deluje i pre tog perioda
 • efektivno i maksimalno trajanje u organizmu je 4-6 sati
 • uzmite čašu vode pošto se bombona istopila u ustima
 • izbegavajte teške i obilne obroke ako imate nameru da korisite preparat
 • alkohol će smanjiti dejstvo i efekte, tako da se uopšte ne preporučuje

NEŽELJENI EFEKTI

S vremena na vreme korisnici mogu da dožive sledeće uobičajne neželjene efekte:

 • crvenilo u licu
 • iznenadne glavobolje
 • začepljen nos
 • suvoću u očima
 • blagu mučninu

Ovi efekti su povezani sa dehidratacijom i uglavnom nestaju kada se popije malo veća količina vode
Ne tako česti, ređi neželjeni efekti:

 • blaže zamagljeni vid
 • blago plavetnilo u vidu
 • osetljivost na svetlost

Ovi neželjeni efekti nisu opasni i uglavnom nestaju kada se telo navikne na tretman, posle izvesnog broja uzimanja. Korisnici koji osete neki od gore navedenih efekata uglavnom nemaju potrebu da prestanu da koriste Kamagra Bombone.

Ozbiljni neželjeni efekti (neuobičajeni):

 • erekcija koja traje duže od 4 sata
 • opasno smanjenje ili potpuni gubitak vida
 • opasno smanjenje ili potpuni gbitak sluha

Iako su ozbiljni neželjeni efekti retki, ako osetite neki od njih, prestanite da uzimate preparat i odmah potražite medicinsku pomoć.

UPOZORENJA

Kamagra nije pogodna za svakoga. Pacijenti koji koriste sledeće terapije ili imaju neko od sledećih stanja MORAJU da konsultuju svog doktora pre uzimanja preparata:

 • bilo koja srčana ili kardio-vaskularna oboljenja
 • šlog, infarkt miokarda ili ozbiljnu aritmiju
 • srčanu insuficijenciju ili koronarno-arterijsko oboljenje izazvano anginom
 • visok ili nizak pritsak (niži od 90/50 ili viši od 170/110)
 • genetsko oboljenje retine
 • anemije
 • pacijenti koji su imali transplantaciju organa

Pacijenti koji koriste sledeće lekove NE SMEJU da uzimaju ovaj preparat:

 • lekove sa nitroglicerinom
 • lekove koji se koriste pri transpalntaciji organa
 • lekovi koji se koriste za lečenje kandide (antifungali)

OSTALE NAPOMENE

Mi samo pružamo opšte informacije o leku, koje ne pokrivaju sve pravce, moguće interakcije sa drugim lekovima i druge mere predostrožnosti. Informacije na ovom sajtu ne mogu biti korišćene za postavljanje samodijagnoze ili za samolečenje. Bilo kakva specifična instrukcija za bilo kog pacijenta treba da bude u skladu sa savetima vašeg doktora. Odričemo se bilo kakve pouzdanosti ovih informacija i grešaka koje mogu nastati. Mi nismo odgovrni za bilo kakvu direktnu, indirektnu, specifičnu ili bilo kakvu drugu štetu koja može nastati korišćenjem informacija na ovom sajtu. Takođe nismo odgovorni za posledice samoinicijativnog uzimanja leka.

ISKUSTVA KORISNIKA KAMAGRA BOMBONA

Nenadova iskustva
Nenad (26 godina)
Imam 26 godina, i imao sam problema sa održavanjem erekcije, osim za masturbaciju, ili bar tako sam tako mislio. Dok nisam uzeo Kamagra bombone, mislim da nisam zaista imao pravu i čvrstu imao erekciju. Naručio sam ih putem ovog sajta. Dobio sam ih već sutra ujutro. Kamagra Bombone nisu ništa drugo nego čudo. U roku od pola sata posle uzimanja pola bombone od 100 mg, erekcije su neverovatno čvrsta i uopšte ne prestaje. Samo da pomenem da se prva ejakulacija desi nakon 10 minuta.
Ali, drugi seks (nakon 5 minuta odmora, naravno) trajao je duže duže nego što je moga žena mogla izdrži – tj. ona nije mogla da nastavi! Nisam svršio drugi put te noći, ali da smo i dalje nastavili, siguran sam da bih došao do vrhunca. To nije poenta, već ovo - po prvi put, u mom životu, svoju ženu sam doveo do orgazma putem seksulanog odnosa, penetracije penisom - bez ručne stimulacije. Inače imam blage sporedne efekte, koji su navedeni na sajtu, ali ništa strašno, vredno je ovog osećaja.
Stefanova iskustva
Stefan (30 godina)
Koristim Kamagra Bombone već oko 6 meseci i mogu vam reći da sam veoma zadovoljan. Nikada se baš nisam osećao "impotentnim", ali pošto sam čitao svedočanstva o Kamagra preparatima, samo sam želeo da saznam da li je sve tačno što ljudi pišu. Prvo sam pročitao sve sigurnosne informacije, kontraindikacije i moguće sporedne efekte, a onda sam odlučio da naručim! Na ovoj internet stranici sam naručio jednu kutiju koja sadrži 4 Kamagra Bombone od 100 mg bez recepta.
Prvo sam probao 50 mg (pola doze) i bio sam oduševljen. Erekcija je došla brzo i jako i najbolje od svega što je je ostalo dugo, dugo vremena. Štaviše, ejakulacija je došla mnogo kasnije nego inače i lakše je bila kontrolisana. Možda je ovo najbolja karakteristika! Stvarno mi je poboljšan seksualni život na svim nivoima.
Veljina iskustva
Velja (48 godina)
Prvu dozu Kamagra Bombona sam uzeo odmah pre večere u petak uveče u 7:00h i posle večere sa mojom ženom i već do 7:45h, imao sam najjaču erekciju koju sam ikada doživeo. Osečaj je bio jači i nije bilo nikakvih problema koje bi me doveli da verujem da koristim neke lekove. Brže sam došao do vrhunca a erekcija je drugi put došla gotovo odmah. Odmah posle toga sam imao veoma tvrd penis. Ovo je bilo čudo za mene. Efekti su trajali oko 3 sata i postizanje i održavanje erekcije je bilo bolje i brže nego ikada.
Znajući da imam fizičku impotenciju i da to nije normalna reakcija za mene, bio sam veoma zadovoljan. Nedostatak je bio da me je zaboleo stomak posle svakog orgazma. Sledećeg dana sam imao blagu glavobolju i proliv. To su dokumentovani neželjeni efekti leka. U nedelju sam ih ponovo koristio, ali ovog puta na prazan stomaku. Moji bolovi u stomaku su nestali a efekti su bili približno isti.
Damirova iskustva
Damir (29 godina)
Probao sam Kamagra Bombone po prvi put da bih produžio erekciju. Radile se iznenađujuće dobro, međutim, nakon prvog orgazma kada se erekcija vratila, drugi orgazam je došao relativno brzo, kao i bez korišćenja bombona, bila je to prilično brzo. Zaključio sam da Kamagra bombone treba koristi samo za erekciju (za šta se i reklamiraju). Za odlaganje ejakulacije je već druga priča koja bi ovaj preparat mogao biti od pomoći, ali definitivno bi trebalo sa nečim drugim probati da bi se dobili zadovoljavajući rezultati.

SLIČNI PROIZVODI

idi ina vrh
ikona telefona