Kamagra Gel stranica česta pitanja

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

‣ Da li prodajete originalne lekove?

Da, u ponudi imamo samo originalne lekove i preparate po najpovoljnijim cenama na tržistu.

‣ Da li možete garantovati da će proizvodi koji su kupljeni na vašem sajtu imati dejstvo i da li će mi odgovarati?

Da, mi smo dovoljni sigurni u kvalitet naših proizvoda iako vam kojim slučajem ne budu odgovarali ili niste zadovoljni kvalitetom, mi ćemo vam vratiti novac. Najbolje je da se pre naručivanja konsultujete sa vašim doktorom da bi znali koji će vam preparat najbolje odgovarati.

‣ Kako vršite dostavu?

Dostava se može izvršiti na 3 načina:

  • kurirskom sluzbom AKS, po principu danas za sutra, sa napomenom u nalogu da vas pozovu pre isporuke( naručivanje i slanje PON-PET do 18:30h)
  • kurirskom službom POST EXPRES, po principu danas za sutra (naručivanje i slanje PON-SUB do 18h)
  • POST RESANT – to znaci da vas paket čeka u pošti, po principu danas za sutra, pošaljemo vam paket danas i on vas sutra ujutro čeka u vašoj pošti gde ga podignete sa ličnim dokumentom.

U sva tri slučaja plaćanje se vrši po preuzimanju paketa a paketi stižu u roku od 24-48hod trenutka naručivanja.

‣ Kako možemo da naručimo tablete i preparate?

Tablete i preparate možete naručiti putem formulara koji se nalazi uz svaki naš proizvod na veb sajtu, SMS-om ili pozivom na 064 92 88 689 ili putem e-mail adrese supermaximalno@gmail.com

‣ Kako se vrši plaćanje?

Plaćanje se vrši samo po dobijanju paketa, nikako pre. Kada vam kurir donese paket na vašu adresu, tek onda plaćate poručene proizvode.

‣ Kako se šalje porudžbina?

Mi razumemo da je diskrecija vrlo bitna stvar kada izvršite kupovinu na našem sajtu i iz tog razloga naši proizvodi se šalju u maksimalno diskretnim pakovanjima bez ikakve naznake o njihovom sadržaju bilo u nalogu bilo u samoj ambalaži u kojoj se šalje.

‣ Šta se događa ako je paket oštećen ili nešto nedostaje?

U tom slučaju treba da nas kontaktirate i obavestite o nastalom problemu i mi ćemo vam ponovo poslati paket ili ćemo vam izvršiti povraćaj novca.

‣ Gde se vrši isporuka?

Isporuka kurirskim službama se može izvršiti samo na teritoriji Republike Srbije.

‣ Da li mi je potreban recept da bi mogli da kupimo prozvode sa vašeg sajta?

Ne treba vam nikakav recept da bi kupili proizvode sa našeg sajta, ali preporučujemo vam da se konsultujete sa vašim lekarom pre poručivanja.

‣ Šta se događa ako nisam kod kuće prilikom dostave?

U slučaju da vam paket dostavlja kurirska služba AKS, oni će vas pozvati pre isporuke da bi videli da li ste kod kuće, i ako niste, da vam dostave paket gde god se trenutno nalazili (ovo važi samo ako ste u mestu isporuke).
U slučaju da vam paket dostavlja Post Ekspres, ako nisu u mogućnosti da vam uruče paket, vraćaju ga nazad u vašu poštu, gde ćete moći da podignete paket uz lični dokument narednih 5 radnih dana.

‣ Šta bi trebalo da bude moja početna doza?

Mi vam preporučujemo početnu dozu od 25mg, drugim rečima da podelite tabletu na 4 dela za početak. Može vam biti dovoljno, a s druge strane ćete uštedeti novac. Nikada nemojte počinjati sa maksimalnim dozama od 100 mg. Preporučenu dozu određujete zajedno sa svojim lekarom u zavisnosti od vaše težine i godina starosti.

‣ Šta ako nisam našao odgovor na moje pitanje ovde?

Molimo vas da kontaktirate naš tim putem kontakt forme ili putem telefona u bilo koje vreme, a mi ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

NEMOJ SEBI DOZVOLITI NEUSPEH

UZ KAMAGRA GEL USPEH JE ZAGARANTOVAN!
NARUČI
idi ina vrh
ikona telefona