Veličina penisa - istine i zablude
Sve što ste hteli da pitate a niste smeli

titan gel baner slika

Da li postoji bezbedan i efikasan način da se poveća veličina penisa?
Da.

Pitajte bilo kog seksologa sa kredibilitetom i čućete sledeće četiri reči: VELIČINA PENISA NIJE BITNA. Ali veličina igra jako veliku ulogu kod dosta (većine) muškaraca. Zasto dolazi do nerazumevanja i nesporazuma oko ove teme? Postoji mnogo razloga. Da li postoji bezbedan i efikasan način za njegovo povećanje? Da, ali on isključuje napitke, tablete ili operaciju.

video snimak blog veličina penisa

Sad ćemo vam objasniti zašto seksolozi tvrde da veličina penisa nije bitna. Bilo koji obim i dužina može da pruži ogromno zadovoljstvo. Procenjuje se da je oko 95% muške populacije ima prosečnu dužinu (7-12 cm kada je opušten i 12-17 cm kada je u erekciji). Veoma mali broj muškaraca ima značajnije manji ili veći polni organ.

veličina penisa

U anketi u kojoj su žene davale odgovore na pitanje šta bi želele od partnera ili ljubavnika, na prvim mestima su isticale privlačnost, ljubaznost, brižnost, slušanje, smisao za humor i zajedničke interese i vrednosti. Vrlo malo njih je pominjalo da je veličina penisa bitna. Na kraju, seksualni terapeuti iznose činjenicu da se žene klijenti skoro nikada nisu žalili na veličinu kod svog partnera i kao rezultat toga, velika većina seksologa tvrdi da veličina nije bitna.

Ali mnogi (većina) muškaraca misli sasvim drugačije. Oni su upoređivali svoju veličinu onom koju su videli u filmovima za odrasle i došli do zaključka da je njihov penis mnogo manji i postali su uvereni da je veća veličina ključ za zadovoljstvo žena i da će ih brže dovesti do orgazma zato što veći dublje prodire u vaginu. I kada sakupite sve stručne i merodavne podatke koje muškarci dobijaju, to je samo kap u moru porno industruje koja tvrdi da od veličine penisa zavisi i kvalitet seksualnog čina.

veličina penisa druga slika

Naravno, koji centimetar viška ne bi škodio. Ako želite da vam bude veći:

ZABORAVITE NA PROIZVODE ZA POVEĆANJE

Oni su skupi i krajnje sumnjivog kvaliteta. Nijedna tableta, napitak, aparat ili vežbanje ne mogu trajno da povećaju penis.

ZABORAVITE NA OPERACIJU

Produženje u obimu i dužini je jako skupo(košta oko 10000 eur) i krajnje je problematično. Operacijom za produžavanje se seče ligament koji je odgovoran za erekciju. Ovo dodaje koji centimetar, ali može da nastane problem kod dostizanja erekcije. Za povećanje obima uzima se masno tkivo iz debelog mesa i ubacuje se ispod kože penisa. Možda vam zvuči dobro, ali kao rezultat često može da se javi deformisan izgled penisa.

PRESTANITE DA PUŠITE

U erekciji ili opuštenom, veličina penisa zavisi od protoka krvi u polnom organu. Prosto, manje krvi znači manji penis. Pušenje čini to da sužava krvne sudove uključujući i one koje dovode krv u penis. Pušenje ograničava dovodjenje krvi u penis te ga to čini manjim.

VEŽBAJTE REDOVNO

Vežbe poboljšavaju zdravlje arterija što dovodi do toga da ćete imati više krvi u penisu. Ali raditi vežbe konkretno za penis je besmisleno. Mediji nekad nazivaju penis i ljubavnim mišićem, što se može porediti recimo s bicepsom i da ga navodno neke vežbe mogu povećati. Ali istina je da postoji i razlika u mišićnim tkivima. Penis sadrži glatke mišiće a ne one koji se vežbama mogu povećati.

JEDITE MANJE SIRA I MESA A VIŠE POVRĆA I VOĆA

Ishrana koja je bogata mastima životinjskog porekla može povećati nivo holesterola koji može da suzi vene i arterije uključujući i one koje dovode krv u polni organ. Probajte dan-dva nedeljno da izbacite meso i sir iz ishrane i konzumirajte 5-8 užina dnevno voća i povrća. Oni sadrže antioksidanse koji drže arterije čistim i otvorenim.

RADITE NA SMANJENJU TEŽINE

Ishrana koja je bogata mastima životinjskog porekla može povećati nivo holesterola koji može da suzi vene i arterije uključujući i one koje dovode krv u polni organ. Probajte dan-dva nedeljno da izbacite meso i sir iz ishrane i konzumirajte 5-8 užina dnevno voća i povrća. Oni sadrže antioksidanse koji drže arterije čistim i otvorenim.

PROBAJTE DA SE OPUSTITE MEDITACIJOM

Arterije koje dovode krv u penis su okružene mišičnim tkivom. Kada se muškarci osecaju uznemireno i kada su pod stresom (uključujući tu i brigu o veličini penisa) mišići se grče stežući arterije koje samim tim dovode manje krvi u penis. Ali kada se muškarci duboko relaksiraju mišići se opuste, arterije se otvore i maksimiziraju dovod krvi u penis što daje kao rezultat povećanje veličine. Lekovi za potenciju rade na principu opuštanja mišića.

Pored toga anksioznost aktivira beži ili se bori refleks koji odvodi krv iz centralnog dela tela, uključujući i penis, ka rukama i nogama za bekstvo ili samoodbranu. Ali pri samom opuštanju krv se vraća u centralne delove ljudskog tela a samim tim i penis.

UGREJTE SE

Verovatno ste primetili da se vaš polni organ smanjuje na hladnim mestima, kao što su svalačionice, ali da se posle tuširanja toplom vodom naizgled povećava. Toplina deluje opuštajuće i povećava veličinu i dotok krvi u polni organ. Pre seksulane aktivnosti gledajte da se istuširate zajedno sa vašim partnerom. Pored ovih pristupa postoje i dva načina da vam se veličina penis privremeno poveća.

PRSTENOVI ZA PENIS

Ovi gumeni prstnovi u obliku krofne čvrsto stežu i okružuju penis u erekciji. Obično se koriste da pomognu održavanje erekcije ali takodje imaju mali privremeni podsticaj i u pogledu veličine. Opušten ili u erekciji krv cirkuliše u i iz penisa kroz venu a prsten pritiskom donekle ograničava odliv krvi. Ne očekute čuda, efekat je privremen.

VAKUUM PUMPE ZA PENIS

Ova plastična cev delimično stvara vakuum oko penisa, što dovodi do privremenog povećanja. Modela ima različitih ali svi sadrže plastičnu cev i ručnu pumpu. Funkcioniše tako što prilikom stiskanja ručne pumpe istiskujemo i vazduh iz cevi što dovodi malo više krvi u penis. Samo imajte na umu da je efekat privremen i skroman.

Sada kada sve znate što možete znati, onda treba da vam je jasno da je veličina penisa skoro beznačajna da bi se imao dobar seksualni odnos. Svaka veličina penisa može da pridonese obostranom velikom zadovoljstvu. Najbolji način da se impresionira žena je da joj pružite zadovoljstvo bez upotrebe penisa. Samo 24% žena uspe da doživi orgazam tokom vaginalnog odnosa ma kolika je bila veličina penisa, tako da za većinu žene vaginalno istezanje i duboka penetracija nisu dirktni putevi do orgazma i zadovoljstva. Većini žena treba nežna i senzualna stimulacija klitorisa prstima, jezikom ili seksi igračkom.

VELIČINA PENISA I REGIONALNA PRETERIVANJA

preterivanja u veličina penisa
idi ina vrh
ikona telefona