Kako povećati penis prirodnim putem - kompletan vodič

titan gel baner slika

Ako želite da povećate veličinu vašeg penisa, postoji nekoliko biljaka koje možete koristiti za stimulaciju protoka krvi u tom području i koji mogu prirodno da pomognu da dođe do potpune erekcije. Za pravo prirodno rešenje, za povećanje u dužini i širini trebalo bi da napravite promene u ishrani, da budete fizički aktivni i da smršate.

Mnogo je jednostavnije i sigurnije od hiruškog zahvata, zar ne?

video snimak blog kako povećati penis prirodnim putem

UPOTREBA BILJAKA ZA POVEĆANJE PENISA

1. POKUŠAJTE SA ŽENŠENOM

Za crveni korejski ženšen se veruje da daje podsticaj nervnom sistemu kroz ženšenosid, prirodni sastojka biljke.

ženšen za povećanje penisa

Iako ne postoje ubedljivi naučni dokazi da ženšen izaziva povećanje penisa, kao deo naučne studije u Južnoj Koreji, muškarci koji su koristili ekstrat te biljke u tabletama, imali su kvalitenije seksualno iskustvo posle nekoliko nedelja uzimanja suplementa.

 • Kontraindikacije sa ženšenom se mogu javiti sa nekoliko medikamenata i mogu imati negativne propratne efekte za osobe koje imaju neke vrste kancera, kardio-vaskularna oboljenja i nesanicu. Pre nego što odlučite da redovno koristite ženšen, konsultujte se sa vašim doktorom.
 • Ako razmišljate da počnete da uzimate ženšen suplemente tražite Korejski ženšen koren i uzimajte samo 500mg dnevno.
 • Uvek postoji rizik prilikom uzimanja biljnih suplemenatai koji nisu regulisani od strane uprave za hranu i kupujte ih uvek od renomiranih prodavaca i nemojte nikada uzimati više od preporučene doze.

2. UZMITE U OBZIR I GINKO BILOBU

Ginko Biloba se često uzima za povećanje memorije ali pomaže i pri povećanju cirkulacije krvi a samim tim može pojačati dotok krvi u penis.

ginko biloba za povećanje penisa

Prema istraživanjima koje je sprovedeno na univerzitetu u Kaliforniji, ginko biloba je najefikasnija kao pomoć muškarcima koji koriste antidepresive koji mogu dovesti do erektilne disfunkcije. Druga studija je pokazala da ginko nije imao nikakvog efekta.

Naučni podaci su prilično nejasni, ali pošto ginko poboljšava memoriju i ima relativno malo neželjenih efekata, može biti vredan pokušaja.

 • Ginko biloba se može konzumirati kao čaj ili se uzimati u kapsulama, kroz ishranu. Obe vrste su veomo zastupljene u prodavnicama zdrave hrane.
 • Nemojte uzimati suplemente ako ste na terapiju za proredjivanje krvi. Pre upotrebe se konsultujte sa vašim doktorom da se uverite da je ovaj suplement bezbedan za vas.

3. PROBAJTE DA KORISTITE MACA SUPLEMENTE

Ovaj prah je takođe poznat kao afrodizijak u nekim kulturama.

maca suplement za povećanje penisa

Peruanska maka sadrži sastojke koji navodno kod muškaraca povećavaju energiju i služi za održavanje stabilne erekcije. Za ove podatke ne postoje naučni dokazi, tako da je najbolje biti oprezan pri njenom korišćenju. Pre korišćenja obratite se vašem doktoru da biste bili sigurni u njenu neškodljvost.

4. RAZMISLITE O KORIŠĆENJU L-ARGININA

L-arginin je aminokiselina koja dovodi do povećanja protoka krvi, pomažući penisu da postane veći tokom erekcije.

L-anginin za povećanje penisa

Studija sprovedena na univerzitetu u Tel Avivu pokazala je da su neki muškarci doživeli poboljšanje nakon uzimanja suplementa u periodu od 6 nedelja. Ona je dostupna u prodavnicama zdrave hrane i preporučena doza je po 1 gram 3 puta dnevno.

Ovaj suplement ne treba uzimati ako koristite nitroglicerin jer može da izazove pad krvnog pritiska. Konsultujte vašeg doktora pre uzimanja ove aminokiseline.

5. JEDITE LUBENICU

Lubenica ima svojstva koja mogu pomoći pri povećanju veličine i i produženju erekcije ista kao i L-arginin aminokiselina.

jesti lubenicu za povećanje penisa

Lubenica sadrži aminokiselinu koja se zove citrulin koja se preobražava u arginin koja dovodi do proširivanja krvnih sudova.

Činjenica da lubenica sadrži citrulin je relativno novo otkriće, tako da nisu sporovedena istraživanja da bi se saznalo koliko je stvarno njeno delovanje i koliko lubenice bi trebali da konzumirate da bi se osetile prednosti u vezi sa povećanjem penisa.

Međutim, pošto se lubenica smatra superhranom za zdravlje, ne možete pogrešiti koliko god da je kozumirate.

UPOTREBA PRIRODNIH REŠENJA ZA POVEĆANJE PENISA

6. PRESTANITE DA PUŠITE

Veličina vašeg penisa, bez obzira da li je opušten ili u erekciji zavisi od toga koliko krvi je u njemu.

prestanite da pušite ako hoćete da povećate penis

Korišćenjem duvanskih proizvoda izazivaju to da arterije postanu uže, što zauzvrat smanjuje protok krvi u penisu. Vi pušenjem direktno utičete na to da vam penis bude manji.

7. REDOVNO VEŽBAJTE

Redovnim vežbanjem na zdrav način vi povećavate i pojačavate cirkulaciju i ojačavate arterije koje vode krv do vašeg polnog organa.

redovno vežbajte ako hoćete da povećate penis

Ako uopšte ne vežbate, vaš penis ne može da ostvari svoj pun putencijal kako u obimu i dužini. Trudite se da vežbate oko sat vremena dnevno, bilo da idete na plivanje, trčanje ili vožnju biciklom. Bilo koja vrsta vežbi će pomoći da se poveća protok krvi do penisa

Međutim, ne postoje vežbe koje biste izvodili na penisu i od čega bi on bio veći. Penis se sastoji od glatkih mišića koji ne povećavaju svoju masu prilikom vežbanja.

8. RADITE VEŽBE ZA KARLIČNO DNO

Možda vaš penis neće biti veći od klasičnog vežbanja, ali ako ojačate karlično dno, vaše telo će biti u mnogo boljem stanju da zadrži krv u penisu.

vežbajte dno karlice ako hoćete da povećate penis

Dno karlice pritiska venu što dovodi do toga da se krv više zadržava u penisu tokom erekcije.

Možete ojačati svoju karlicu radeći Kegelove vežbe. Istraživanjem koje se sprovelo u Velikoj Britaniji došlo se do zaključka da muškarci koji upražnjavaju Kegelove vežbe su iskusili bolju seksualnu funkcionalnost od onih koji su se pridržavali zdravog načina života a sa druge strane nisu radili vežbe.

 • Nađite vaše karlično dno zatezanjem mišića koga koristite da biste zaustavili mokrenje,
 • Zategnite i opustite mišić 8 puta. Odmorite se i uradite opet 8 puta. Ponovite sve tou kupno 3-4 puta,
 • Radite vežbe samo jednom dnevno.

9. SMANJITE MASNE NASLAGE SA STOMAKA

Vaš penis može izgledati manji nego što jeste ako je delimično zaklonjen kožom i masnim tkivom koja visi preko vrha.

smanjite masne naslage ako hoćete da povećate penis

Gubljenje masti iz stomačnog predela nije jednostavan zadatak, ali može napraviti veliku razliku kada je u pitanju percepcija veličine penisa. Počnite da preduzimate mere za gubljenje težine i takođe ćete primetiti napredak u željenom predelu.

Prema izveštaju univerziteta Harvard muškarci sa obimom struka oko 106 cm su imali 50% veće šanse da obole od erektilne disfunkcije od onih kojima je obim struka bio oko 80 cm.

 • Redovno vežbanje će vam pomoći da smršate. Trudite se da radite kardio vežbe i vežbe snage.
 • Jedite posno meso, ribu, integralne žitarice, pasulj, mahunarke, voće, povrće i maslinovo ulje.
 • Izbegavajte preradjevine, prekomernu upotrebu šećera i skroba i hidrogenizovana ulja.

10. POKUŠAJTE SA SPRAVAMA ZA POVEĆANJE PENISA

Postoji nekoliko jednostavnih neinvazivnih naprava koje možete koristiti kao pomoć za rast penisa i koji će ostati dovoljno dugo tako da biste imali seksualni odnos.

koristite pumpu ako hoćete da povećate penis

Ako je vaš cilj da imate bolju i čvršću erekciju bez upotrebe medikamenata ili invazivnih tretmana probajte jedan od ovih uređaja.

koristite prsten za penis ako hoćete da povećate penis

Prsten za penis funkcioniše tako što zadržava krv u penisu, što izaziva da postane pun krvi bez oticanja. Vaš penis će privremeno biti veći a erekcija ce biti potpuna.

Pumpa za penis je aparat koji radi po principu vakuma. To je aparat koji se stavlja na penis.Kada korstite ručnu pumpu, ona uvlači krv u penis, ona dovodi krv i drži penis u erekciji.

ŠTA TREBATE IZBEGAVATI

Držite se dalje od proizvoda za koje se tvrdi da povećevaju veličinu penisa

Pošto mnogo muškarca želi veći penis, postoji mnogo prevaranata koji bi hteli da takvu stvar iskoriste, obećavajući stvari koje ne mogu da ispune. Ne postoji magični napitak od koga će vaš penis da poraste. To je potpuno nasledna stvar, genetska. Ne trošite novac uzalud i nemojte da ugrožavate vaše zdravlje proizvodima i kompanijama koje vam obećavaju čudo.

Budite oprezni sa takozvanim prirodnim proizvodima

To su kokteli od biljka za koje se zna da povećavaju protok krvi u penisu, ali pošto nisu njihov status nije regulisan od strane FDA teško je znati kakvi se neželjeni efekti mogu javiti.

 • Izbegavajte kupovinu lekova iz neproverenih izvora.
 • Ako ipak kupite ovakav proizvod, nemojte ga konzumirati dok se ne konsultujete sa vašim doktorom.

Ne gubite vreme sa istezanjem

Za ovu tehniku se kaže da produžava penis iu nekim slučajevima se to i desi. Ali što postaje duži, postaje i tanji. Ovom metodom možete izgubiti obim na uštrb dužine. Jedini slučaj kada se koristi istezanje penisa je posle operacije, da se ožiljci ne bi gomilali.

Vežbe za povećanje penisa – TOP 5

vežbe za povećanje penisa slika

Kod većine muškaraca važi ono pravilo da što vam je penis veći, to će seks biti bolji. Istina je manje više takva da većina žena bi volela da su penisi njihovih partnera nešto duži i deblji.

Dakle, šta nam je činiti da im tu želju ispunimo?

Istezanje penisa je proces koji bi nam mogao u tome pomoći. Obavlja se ili ručno ili uz pomoć raznih uređaja za izduživanje penisa. Sad se vi pitate, da li je to moguće. Da, moguće je, i u ovom tekstu ćemo se pozabaviti načinima na koje to možete i da ostvarite.

VELIČINA PENISA – Faktološki podaci

Većina muškaraca želi da ima dugačak penis, ne toliko iz potrebe, već više iz zadovoljenja ega. Da li ste znali da velika većina žena, uopšte nije okupirana dužinom vašeg penisa.

Navešćemo vam nekoliko podataka koji su bitni kada diskutujemo o veličini penisa.

 • Većina žena je zadovoljna veličinom penisa svojih partnera, dok većina muškaraca nije. Međutim, ženama je daleko bitnija debljina penisa.
 • Većina muškaraca duboko veruje da ima mali penis.
 • Prosečna dužina penisa meri od 5.1 do 6.3 cm dužine.
 • Prosečna debljina penisa iznosi 4.7 cm.

Šta je to istezanje penisa?

Istezanje penisa je proces kod kojeg različitim metodama, koristeći ruke ili neke uređaje istežemo penis i time povećavamo njegovu dužinu.

Da li ova metoda stvarno deluje?

Možda malo čudno zvuči, ali da, stvarno deluje, mada većina seksaologa navodi da ako nam je na umu zadovoljenje dama, mnogo bitnija stvar je debljina penisa od njegove dužine.

5 Jednostavnih Vežbi za Povećanje Dužine Penisa

Vežbe istezanja penisa mogu prirodnim putem pomoći u povećanju vašeg penisa. Jedna od najjednostavnijih stvari koje možete da učinite jeste da uz pomoć lubrikanta, rukama masirate svoj penis.

U daljem tekstu ćemo navesti nekoliko vežbi koje sami možete praktikovati u svom domu, u cilju postizanja veće dužine penisa.

1. Vežbe masaže

Kod ovog tipa manualne vežbe, lubrikant se nanosi na penis i nežno utrljava. Ova vežba je predviđena istezanju kože penisa i na taj način olakšanom eventualnom povećanju.

Potrebno je ponavljati ovu vežbu kako bi se brže postigli željeni rezultati.

2. Vežbe sa penisnom pumpom

Ovaj uređaj za istezanje se kači na penis i u mogućnosti je da stvori instant erekcije. Upotreba ovog uređaja se obično savetuje osobama koje pate od erektilne disfunkcije.

Kako se koristi

Evo koje korake treba da ispratite:

 • Prvo, nanesite lubrikant na penis kako biste izbegli iritaciju.
 • Postavite tubu preko penisa (tehnički ugurajte penis u tubu).
 • Uključite pumpu i sačekajte koji minut dok vam se ne javi erekcija.

Napomena: Kada je pumpa uključena, moći ćete brzo da ejakulirate, kao nikad do tada. Ponavljanjem ovog procesa, eventualno dolazi do povećanja penisa.

3. Jelqing Vežbe

Ovo je najčešća forma vežbi među muškarcima. Ovom metodom doprinosimo i zadebljanju penisa (povećanju obima). Da bi se postigli adekvatni rezultati i odgovarajuće povećao penis, potrebno je ovu vežbu ponavljati bar jednom dnevno. Ona takođe popravlja stanje vaše erekcije i možwe imati brojne benefite po seksualni život.

Kako se izvodi?

Pratite sledeće korake:

 • Položite obe šake na penis i nežno ih povlačite od vrha ka dnu.
 • Razmotrite i zagrevanje penisa pre erekcije.

4. Vežbe istezanja

Ova metoda vežbi je najsličnija muži krava. Jedna je od najboljih vežbi i jako brzo se mogu primetiti prvi rezultati. Tehnički i ovo se može svrstati u jelqing vežbanje, ali se koristi samo palac i kažiprst.

Evo kako se izvodi:

 • Palcem i kažiprstom lagano klizite duž tela penisa, od vrha ka dnu.
 • Radite ovo 20 minuta (dakle ne masturbirajte, već radite vežbu).
 • Ako nesvesno dođe do erekcije, pustite penis, dajte mu vremena da se opusti pa onda nastavite sa vežbanjem.
 • Ponavljajte ovu vežbu bar 20 minuta svaki dan.

5. Kegelove Vežbe

Ove vežbe su najprimerenije tokom polnog odnosa. U pitanju su vežbe masaže koje se izvode rukama neposredno pre seksualnog odnosa. Ova vežba dovodi do povećanja i dužine i obima penisa.

Na koji način se izvodi?

Pratite sledeće korake:

 • Držite penis jednom rukom i nežno ga trljajte.
 • Pustite ga ukoliko se javi erekcija.

Da li pilule za uvećanje penisa STVARNO deluju?

Veliki broj tableta i pilula se može naći na tržištu koji su namenjeni povećanju penisa.

Ove pilule su pune vitamina, minerala i prirodnih biljnih ekstrakata i svojim delovanjem vam mogu dosta pomoći u spavaćoj sobi. Uz to, mogu pomoći u regeneraciji penisnog tkiva, njegovom istezanju pa što da ne i povećanju dužine penisa.

Operacija uvećanja penisa

Hirurška metoda uvećanja penisa se sastoji iz dva dela:

 • Pozajmljivanje masnih ćelija iz nekog drugog dela tela i ubrizgavanje u sam penis u cilju povećanja dužine i obima.
 • Presecanje ligamenata kojima je penis zakačen. Na ovaj način ćete dobiti prividno duži penis.

Povećanje obima penisa je slično povećanju dužine. Neki muškarci jednostavno vole debele ili dugačke penise.

Operacija i potpuni oporavak od nje traju oko godinu dana i u proseku, dobitak iznosi oko 2 cm, možda i nešto više.

Sa druge strane, tip operacije kod kojeg se seku ligamenti penisa u svrhu njegovog izduženja, daje manje više isto povećanje, oko 2 – 3 cm.

Ako hirurg iseče ligamente, postoji mogućnost promene prirodnog ugla penisa, ali će on svakako izgledati duže.

Napomena: Kako biste se podrobnije upoznali sa svim elementima uvećanja penisa, stupite u kontakt sa seksologom ili urologom.

On ili ona će vam pomoći i najbolje posavetovati šta vam je činiti i na koji način da pristupite rešenju ovog problema.

Možete odabrati od mnogobrojnih ponuđenih tekstova kao što su CBC test, ESR test, Widal test, test funkcije jetre i test funkcije bubrega  kao i mnogi drugi.

Ne morate nužno posetiti dijagnostički centar, već možete naručiti testove od kuće. Medicinski profesionalac dolazi na vašu adresu, uzima uzorke i nosi ih na testiranje.

Možete i sami uzeti uzorke, poslati ih i dobiti rezultate na e mail već nakon 24 časa.

Često postavljana pitanja – FAQ

Egom vođeni, muškarci su često zabrinuti veličinom svoga penisa. Međutim, nema mnogo onih koji bi u tome toliko istrajali da se odluče na operaciju povećanja penisa. Evo nekoliko najpostavljanijih pitanja koji će vam malo bolje približiti ovu tematiku.

Šta je to erektilna disfunkcija?

Erektilna disfunkcija je nemogućnost muškarca da ostvari erekciju ili da je održi. Zbog toga često biva i nezainteresovan za seks.

Većina muškaraca pre ili kasnije dospe u ovaj problem, a kod većine, inicijalna kapisla koja izaziva ovo stanje je stres. Ukoliko se na vreme ne pristupi lečenju, ovo može prerasti u ozbiljan problem.

Šta je penisna smegma?

U pitanju je bela supstanca koja se nalazi u prostoru između kožice i samog penisa. Savršeno je normalna njena pojava.

U tkivu penisa se nalaze male žlezde koje proizvode ovu sirkastu supstancu koja pri lošoj higijeni i urinu, može poprilično da smrdi.

Jednostavno rešenje za ovaj problem je redovno pranje penisa i sve će biti u najboljem redu.

Zašto muškarci gube interesovanje za seks?

Srećan i dobar seksualni život vam je garancija za srećan život sa partnerom, upamtite to. Međutim, iz nekoliko razloga, vaš partner može biti loš u krevetu a samim tim i vremenom postati nezainteresovan za seks u potpunosti.

 • Depresija,
 • Nuspojava određenih lekova,
 • Hronična bolest,
 • Nisko samopouzdanje,
 • Problemi u vezi.

Koji je to broj do kojeg možemo očekivati zdrav seksualni život?

Muškarci imaju nešto niži životni vek, ali njihov seksualni vek je duži od onoga kod žena.

Medicinski posmatrano, muškarci imaju mogućnost zdravog seksualnog odnosa i u sedamdesertim godinama života.

Povećanje penisa pre ili kasnije svim muškarcima padne na pamet. Većina žena je ravnodušna, ali pri odabiru partnera, veličina penisa igra neku malu ulogu.

Operacija penisa je napredovala u proteklih nekoliko godina, ali je i dalje skupa i nosi potencijalne rizike.

Svakako, naš savet je da dobro razmislite o svemu, a pre svega da prvo probate vežbe pa tek onda razmislite u smeru operacije.

Napomena: Kako biste se podrobnije upoznali sa svim elementima uvećanja penisa, stupite u kontakt sa seksologom ili urologom.

On ili ona će vam pomoći i najbolje posavetovati šta vam je činiti i na koji način da pristupite rešenju ovog problema.

Možete odabrati od mnogobrojnih ponuđenih tekstova kao što su CBC test, ESR test, Widal test, test funkcije jetre i test funkcije bubrega kao i mnogi drugi.

Ne morate nužno posetiti dijagnostički centar, već možete naručiti testove od kuće. Medicinski profesionalac dolazi na vašu adresu, uzima uzorke i nosi ih na testiranje.

Možete i sami uzeti uzorke, poslati ih i dobiti rezultate na e mail već nakon 24 časa.

idi ina vrh
ikona telefona