Kako povećati penis prirodnim putem - kompletan vodič

titan gel baner slika

Ako želite da povećate veličinu vašeg penisa, postoji nekoliko biljaka koje možete koristiti za stimulaciju protoka krvi u tom području i koji mogu prirodno da pomognu da dođe do potpune erekcije. Za pravo prirodno rešenje, za povećanje u dužini i širini trebalo bi da napravite promene u ishrani, da budete fizički aktivni i da smršate.

Mnogo je jednostavnije i sigurnije od hiruškog zahvata, zar ne?

video snimak blog kako povećati penis prirodnim putem

UPOTREBA BILJAKA ZA POVEĆANJE PENISA

1. POKUŠAJTE SA ŽENŠENOM

Za crveni korejski ženšen se veruje da daje podsticaj nervnom sistemu kroz ženšenosid, prirodni sastojka biljke.

ženšen za povećanje penisa

Iako ne postoje ubedljivi naučni dokazi da ženšen izaziva povećanje penisa, kao deo naučne studije u Južnoj Koreji, muškarci koji su koristili ekstrat te biljke u tabletama, imali su kvalitenije seksualno iskustvo posle nekoliko nedelja uzimanja suplementa.

 • Kontraindikacije sa ženšenom se mogu javiti sa nekoliko medikamenata i mogu imati negativne propratne efekte za osobe koje imaju neke vrste kancera, kardio-vaskularna oboljenja i nesanicu. Pre nego što odlučite da redovno koristite ženšen, konsultujte se sa vašim doktorom.
 • Ako razmišljate da počnete da uzimate ženšen suplemente tražite Korejski ženšen koren i uzimajte samo 500mg dnevno.
 • Uvek postoji rizik prilikom uzimanja biljnih suplemenatai koji nisu regulisani od strane uprave za hranu i kupujte ih uvek od renomiranih prodavaca i nemojte nikada uzimati više od preporučene doze.

2. UZMITE U OBZIR I GINKO BILOBU

Ginko Biloba se često uzima za povećanje memorije ali pomaže i pri povećanju cirkulacije krvi a samim tim može pojačati dotok krvi u penis.

ginko biloba za povećanje penisa

Prema istraživanjima koje je sprovedeno na univerzitetu u Kaliforniji, ginko biloba je najefikasnija kao pomoć muškarcima koji koriste antidepresive koji mogu dovesti do erektilne disfunkcije. Druga studija je pokazala da ginko nije imao nikakvog efekta.

Naučni podaci su prilično nejasni, ali pošto ginko poboljšava memoriju i ima relativno malo neželjenih efekata, može biti vredan pokušaja.

 • Ginko biloba se može konzumirati kao čaj ili se uzimati u kapsulama, kroz ishranu. Obe vrste su veomo zastupljene u prodavnicama zdrave hrane.
 • Nemojte uzimati suplemente ako ste na terapiju za proredjivanje krvi. Pre upotrebe se konsultujte sa vašim doktorom da se uverite da je ovaj suplement bezbedan za vas.

3. PROBAJTE DA KORISTITE MACA SUPLEMENTE

Ovaj prah je takođe poznat kao afrodizijak u nekim kulturama.

maca suplement za povećanje penisa

Peruanska maka sadrži sastojke koji navodno kod muškaraca povećavaju energiju i služi za održavanje stabilne erekcije. Za ove podatke ne postoje naučni dokazi, tako da je najbolje biti oprezan pri njenom korišćenju. Pre korišćenja obratite se vašem doktoru da biste bili sigurni u njenu neškodljvost.

4. RAZMISLITE O KORIŠĆENJU L-ARGININA

L-arginin je aminokiselina koja dovodi do povećanja protoka krvi, pomažući penisu da postane veći tokom erekcije.

L-anginin za povećanje penisa

Studija sprovedena na univerzitetu u Tel Avivu pokazala je da su neki muškarci doživeli poboljšanje nakon uzimanja suplementa u periodu od 6 nedelja. Ona je dostupna u prodavnicama zdrave hrane i preporučena doza je po 1 gram 3 puta dnevno.

Ovaj suplement ne treba uzimati ako koristite nitroglicerin jer može da izazove pad krvnog pritiska. Konsultujte vašeg doktora pre uzimanja ove aminokiseline.

5. JEDITE LUBENICU

Lubenica ima svojstva koja mogu pomoći pri povećanju veličine i i produženju erekcije ista kao i L-arginin aminokiselina.

jesti lubenicu za povećanje penisa

Lubenica sadrži aminokiselinu koja se zove citrulin koja se preobražava u arginin koja dovodi do proširivanja krvnih sudova.

Činjenica da lubenica sadrži citrulin je relativno novo otkriće, tako da nisu sporovedena istraživanja da bi se saznalo koliko je stvarno njeno delovanje i koliko lubenice bi trebali da konzumirate da bi se osetile prednosti u vezi sa povećanjem penisa.

Međutim, pošto se lubenica smatra superhranom za zdravlje, ne možete pogrešiti koliko god da je kozumirate.

UPOTREBA PRIRODNIH REŠENJA ZA POVEĆANJE PENISA

6. PRESTANITE DA PUŠITE

Veličina vašeg penisa, bez obzira da li je opušten ili u erekciji zavisi od toga koliko krvi je u njemu.

prestanite da pušite ako hoćete da povećate penis

Korišćenjem duvanskih proizvoda izazivaju to da arterije postanu uže, što zauzvrat smanjuje protok krvi u penisu. Vi pušenjem direktno utičete na to da vam penis bude manji.

7. REDOVNO VEŽBAJTE

Redovnim vežbanjem na zdrav način vi povećavate i pojačavate cirkulaciju i ojačavate arterije koje vode krv do vašeg polnog organa.

redovno vežbajte ako hoćete da povećate penis

Ako uopšte ne vežbate, vaš penis ne može da ostvari svoj pun putencijal kako u obimu i dužini. Trudite se da vežbate oko sat vremena dnevno, bilo da idete na plivanje, trčanje ili vožnju biciklom. Bilo koja vrsta vežbi će pomoći da se poveća protok krvi do penisa

Međutim, ne postoje vežbe koje biste izvodili na penisu i od čega bi on bio veći. Penis se sastoji od glatkih mišića koji ne povećavaju svoju masu prilikom vežbanja.

8. RADITE VEŽBE ZA KARLIČNO DNO

Možda vaš penis neće biti veći od klasičnog vežbanja, ali ako ojačate karlično dno, vaše telo će biti u mnogo boljem stanju da zadrži krv u penisu.

vežbajte dno karlice ako hoćete da povećate penis

Dno karlice pritiska venu što dovodi do toga da se krv više zadržava u penisu tokom erekcije.

Možete ojačati svoju karlicu radeći Kegelove vežbe. Istraživanjem koje se sprovelo u Velikoj Britaniji došlo se do zaključka da muškarci koji upražnjavaju Kegelove vežbe su iskusili bolju seksualnu funkcionalnost od onih koji su se pridržavali zdravog načina života a sa druge strane nisu radili vežbe.

 • Nađite vaše karlično dno zatezanjem mišića koga koristite da biste zaustavili mokrenje,
 • Zategnite i opustite mišić 8 puta. Odmorite se i uradite opet 8 puta. Ponovite sve tou kupno 3-4 puta,
 • Radite vežbe samo jednom dnevno.

9. SMANJITE MASNE NASLAGE SA STOMAKA

Vaš penis može izgledati manji nego što jeste ako je delimično zaklonjen kožom i masnim tkivom koja visi preko vrha.

smanjite masne naslage ako hoćete da povećate penis

Gubljenje masti iz stomačnog predela nije jednostavan zadatak, ali može napraviti veliku razliku kada je u pitanju percepcija veličine penisa. Počnite da preduzimate mere za gubljenje težine i takođe ćete primetiti napredak u željenom predelu.

Prema izveštaju univerziteta Harvard muškarci sa obimom struka oko 106 cm su imali 50% veće šanse da obole od erektilne disfunkcije od onih kojima je obim struka bio oko 80 cm.

 • Redovno vežbanje će vam pomoći da smršate. Trudite se da radite kardio vežbe i vežbe snage.
 • Jedite posno meso, ribu, integralne žitarice, pasulj, mahunarke, voće, povrće i maslinovo ulje.
 • Izbegavajte preradjevine, prekomernu upotrebu šećera i skroba i hidrogenizovana ulja.

10. POKUŠAJTE SA SPRAVAMA ZA POVEĆANJE PENISA

Postoji nekoliko jednostavnih neinvazivnih naprava koje možete koristiti kao pomoć za rast penisa i koji će ostati dovoljno dugo tako da biste imali seksualni odnos.

koristite pumpu ako hoćete da povećate penis

Ako je vaš cilj da imate bolju i čvršću erekciju bez upotrebe medikamenata ili invazivnih tretmana probajte jedan od ovih uređaja.

koristite prsten za penis ako hoćete da povećate penis

Prsten za penis funkcioniše tako što zadržava krv u penisu, što izaziva da postane pun krvi bez oticanja. Vaš penis će privremeno biti veći a erekcija ce biti potpuna.

Pumpa za penis je aparat koji radi po principu vakuma. To je aparat koji se stavlja na penis.Kada korstite ručnu pumpu, ona uvlači krv u penis, ona dovodi krv i drži penis u erekciji.

ŠTA TREBATE IZBEGAVATI

Držite se dalje od proizvoda za koje se tvrdi da povećevaju veličinu penisa

Pošto mnogo muškarca želi veći penis, postoji mnogo prevaranata koji bi hteli da takvu stvar iskoriste, obećavajući stvari koje ne mogu da ispune. Ne postoji magični napitak od koga će vaš penis da poraste. To je potpuno nasledna stvar, genetska. Ne trošite novac uzalud i nemojte da ugrožavate vaše zdravlje proizvodima i kompanijama koje vam obećavaju čudo.

Budite oprezni sa takozvanim prirodnim proizvodima

To su kokteli od biljka za koje se zna da povećavaju protok krvi u penisu, ali pošto nisu njihov status nije regulisan od strane FDA teško je znati kakvi se neželjeni efekti mogu javiti.

 • Izbegavajte kupovinu lekova iz neproverenih izvora.
 • Ako ipak kupite ovakav proizvod, nemojte ga konzumirati dok se ne konsultujete sa vašim doktorom.

Ne gubite vreme sa istezanjem

Za ovu tehniku se kaže da produžava penis iu nekim slučajevima se to i desi. Ali što postaje duži, postaje i tanji. Ovom metodom možete izgubiti obim na uštrb dužine. Jedini slučaj kada se koristi istezanje penisa je posle operacije, da se ožiljci ne bi gomilali.

idi ina vrh
ikona telefona