Kamagra i alkohol

Kao i mnogi lekovi, Kamagra nije otporna na efekte i dejstvo alkohola. Na kraju krajeva, alkohol ima potencijal da stupi u interakciju sa većinom lekovima, zato sto razredjuje krv  i može dovesti do toga da se lekovi razgrade brže nego što je to poželjno.

kamagra i alkohol upotreba

Konzumiranje alkohola smanjuje protok krvi u penisu što otežava  dobijanje erekcije. Ako uzimate Kamagra preparate zbog problema sa erekcijom, izbegavajte alkohol u potpunosti. Pored toga, Kamagra i alkohol mogu da stupe u negativnu interakciju; Kamagra preparati smanjuju vaš krvni pritisak, baš kao i alkoholna pića.

Koliko alkohola mogu da popijem?

Većina muškaraca je svesna da kada se konzumira alkohol, on može uticati negativno na prirodnu erekciju. U stvari, alkohol je jedan od razloga zašto muškarci mogu doživeti erektilnu disfunkciju na prvom mestu! To je zato što alkohol smanjuje protok krvi do penisa, što vam otežava da dobijete erekciju.

Zapravo, studija objavljena u Indijskom časopisu za psihijatriju , otkrila je da 72 procenata muškaraca koji imaju manju ili veću zavisnost od alkohola imaju jednu ili više seksualnih disfunkcija – najčešće su preuranjena ejakulacija , veoma niska seksualna želja i erektilna disfunkcija. Količina konzumiranog alkohola bila je najznačajniji faktor za razvoj seksualne disfunkcije.

Dakle, dok mala količina alkohola ne mora imati negativan efekat, Kamagra će verovatno izuzetno negativno delovati  kada se konzumiraju velike količine alkohola. Prema tome, najbolje je biti vrlo oprezan kada pijete alkohol ako koristite preparate za potenciju.

Ako morate da pijete, držite se samo količine od jedne ili dve čašice – iako je, naravno, najbolje izbegavati alkohol u potpunosti!

Neželjeni efekti Kamagra preparata

Kamagri treba oko pola sata da počne da deluje i traje oko četiri sata. Međutim, kao i mnogi lekovi, ona može da ima niz neželjenih efekata. Slično kao i alkohol, Kamagra smanjuje vaš krvni pritisak. Ako vam krvni pritisak postane suviše nizak, možete doživeti glavobolje i veliku osetljivost na svetlost. Većina neželjenih efekata ne bi trebala biti dugotrajna.

Svi neželjeni efekati će prestati kad prestanete da uzimate preparate.

Uobičajni neželjeni efekti uključuju:

 • blagu mučninu
 • vrtoglavicu
 • smetnje u vidnom polju
 • glavobolju

Redji neželjeni efekti Kamagra preparata (koji utiču na 10 muškaraca od 10.000) uključuju:

 • osip
 • nesvesticu
 • bol u mišićima
 • krv u urinu
 • ukočenost
 • krvarenje iz nosa
 • povećan broj srčanih otkucaja
 • iritacija oka

Retki neželjeni efekti uključuju:

 • srčani napad
 • šlog
 • srčanu aritmiju(nepravilan rad srca)
 • suva koža
 • bolne, produžene erekcije
 • teške alergijske reakcije (problemi u disanju, otok lica, grla i jezika)

Kako smanjiti neželjene efekte:

 • Smanjite mogućnost da vam se zavrti u glavi prilikom ustajanja tako sto cete se polako tj, postepeno ustajati.
 • Uzimajte Kamagru uz hranu – ovi preparati se obično uzimaju na prazan želudac jer to ubrzava početak delovanja, ali uzimanje sa hranom može pomoći u smanjenju rizika od nekih neželjenih efekata
 • Smanjite dozu. Uzimajte manju dozu Kamagre ako se neželjeni efekti ponavljaju kod svakog korišćenja.

Ostale važne informacije:

Izbegavajte uzimanje lekova koji sadrže nitrate (jer Kamagra može pojačati efekat nitrata, što dovodi do značajnog pada krvnog pritiska)

Nemojte uzimati Kamagru ako ste nedavno imali: moždani udar, infarkt miokarda (srčani udar) ili nestabilnu anginu

Veličina penisa – istine i zablude – sve što ste hteli da pitate a niste smeli

Da li postoji bezbedan i efikasan način da se poveća veličina penisa? Da.

Pitajte bilo kog seksologa sa kredibilitetom i čućete sledeće četiri reči: VELIČINA PENISA NIJE BITNA. Ali veličina igra jako veliku ulogu kod dosta (većine) muškaraca. Zasto dolazi do nerazumevanja i nesporazuma oko ove teme? Postoji mnogo razloga. Da li postoji bezbedan i efikasan način za njegovo povećanje? Da, ali on isključuje napitke, tablete ili operaciju.

Sad ćemo vam objasniti zašto seksolozi tvrde da veličina penisa nije bitna. Bilo koji obim i dužina može da pruži ogromno zadovoljstvo. Procenjuje se da je oko 95% muške populacije ima prosečnu dužinu (od  7-12 cm kada je opušten i od 12-17 cm kada je u erekciji). Veoma mali broj muškaraca ima značajnije manji ili veći polni organ.velicina_penisa

 

U anketi u kojoj su žene davale odgovore na pitanje šta bi želele od partnera ili ljubavnika, na prvim mestima su isticale privlačnost, ljubaznost, brižnost, slušanje, smisao za humor i zajedničke interese i vrednosti. Vrlo malo njih je pominjalo da je veličina penisa bitna. Na kraju, seksualni terapeuti iznose činjenicu da se žene klijenti skoro nikada nisu žalili na veličinu kod svog partnera i kao rezultat toga, velika većina seksologa tvrdi da veličina nije bitna.

Ali mnogi (većina) muškaraca misli sasvim drugačije. Oni su uporedjivali svoju veličinu onom koju su videli u filmovima za odrasle i došli do zaključka da je njihov penis mnogo manji i postali su uvereni da je veća veličina ključ za zadovoljstvo žena i da će ih brže dovesti do orgazma zato što veći dublje prodire u vaginu. I kada sakupite sve stručne i merodavne podatke koje muškarci dobijaju, to je samo kap u moru porno industruje koja tvrdi da od veličine penisa zavisi i kvalitet seksualnog čina.velicina _penisaNaravno, koji  centimetar viška ne bi škodio. Ako želite da vam bude veći:

Zaboravite na proizvode za povećanje

Oni su skupi i krajnje sumnjivog kvaliteta.  Nijedna tableta, napitak, aparat ili vežbanje ne mogu trajno da povećaju penis.

Zaboravite na operaciju

Produženje u obimu i dužini je jako skupo(košta oko 10000 eur) i krajnje je problematično. Operacijom za produžavanje se seče ligament koji je odgovoran za erekciju. Ovo dodaje koji centimetar, ali može da nastane problem kod dostizanja erekcije. Za povećanje obima uzima se masno tkivo iz debelog mesa iubacije se ispod kože penisa. Možda vam zvuči dobro, ali kao rezultat često može da se javi deformisan izgled penisa.

Prestanite da pušite

U erekciji ili opuštenom, veličina penisa zavisi od protoka krvi u polnom organu. Prosto, manje krvi znači manji penis. Pušenje čini to da sužava krvne sudove uključujući i one koje dovode krv u penis. Pušenje ograničava dovodjenje krvi u penis te ga to čini manjim.

Vežbajte redovno

Vežbe poboljšavaju zdravlje arterija što dovodi do toga da ćete imati više krvi u penisu. Ali raditi vežbe konkretno za penis je besmisleno. Mediji nekad nazivaju penis i  ljubavnim mišićem, što se može porediti recimo s bicepsom i da ga navodno neke vežbe mogu povećati. Ali istina je da postoji i razlika u mišićnim tkivima. Penis sadrži glatke mišiće a ne one koji se vežbama mogu povećati.

Jedite manje sira i mesa a više povrća i voća 

Ishrana koja je bogata mastima životinjskog porekla može povećati nivo holesterola koji može da suzi vene i arterije uključujući i one koje dovode krv u polni organ. Probajte dan-dva nedeljno da izbacite meso i sir iz ishrane i konzumirajte 5-8 užina dnevno voća i povrća. Oni  sadrže antioksidanse koji drže arterije čistim i otvorenim.

Radite na smanjenju težine

Vežbe, izbegavanje masne i kalorične hrane i konzumiranje voća i povrća će pomoći da izgubite težinu. Veliki stomak kod muškaraca zadire u koren penisa čineći daizgle da još manji. Ako izgubite masne naslage oko stomaka, veličina penisa će porasti i izgledaće slobodnije.

Probajte da se opustite meditacijom

 Arterije koje dovode krv u penis su okružene mišičnim tkivom. Kada se muškarci osecaju uznemireno i kada su pod stresom (uključujući tu i brigu o veličini penisa) mišići se grče stežući arterije koje samim tim dovode manje krvi u penis. Ali kada se muškarci duboko relaksiraju mišići se opuste, arterije se otvore i maksimiziraju dovod krvi u penis što daje kao rezultat povećanje veličine. Lekovi za potenciju rade na principu opuštanja mišića.

Pored toga anksioznost aktivira beži ili se bori refleks koji odvodi krv iz centralnog dela tela, uključujući i penis, ka rukama i nogama za bekstvo ili samoodbranu. Ali pri samom opuštanju krv se vraća u centralne delove ljudskog tela a samim tim i penis.

Ugrejte se

Verovatno ste primetili da se vaš polni organ smanjuje na hladnim mestima, kao što su svalačionice, ali da se posle tuširanja toplom vodom naizgled povećava. Toplina deluje opuštajuće i povećava veličinu i dotok krvi u polni organ. Pre seksulane aktivnosti gledajte da se istuširate zajedno sa vašim partnerom. Pored ovih pristupa postoje i dva načina da vam se veličina penis privremeno poveća.

Prstenovi za penis 

Ovi gumeni prstnovi u obliku krofne čvrsto stežu i okružuju penis u erekciji. Obično se koriste da pomognu održavanje erekcije ali takodje imaju mali privremeni podsticaj i u pogledu veličine. Opušten ili u erekciji krv cirkuliše u i iz penisa kroz venu a prsten pritiskom donekle ograničava odliv krvi. Ne očekute čuda, efekat je privremen.

Vakuum pumpe za penis

Ova plastična cev delimično stvara vakuum oko penisa, što dovodi  do privremenog povećanja. Modela ima različitih ali svi sadrže plastičnu cev i ručnu pumpu. Funkcioniše tako što prilikom stiskanja ručne pumpe istiskujemo i vazduh iz cevi što dovodi malo više krvi u penis. Samo imajte na umu da je efekat privremen i skroman.

Sada kada sve znate što možete znati, onda treba da vam je jasno da je veličina penisa skoro beznačajna da bi se imao dobar seksualni odnos. Svaka veličina penisa može da pridonese obostranom velikom zadovoljstvu. Najbolji način da se impresionira žena je da joj pružite zadovoljstvo bez upotrebe penisa. Samo 24% žena uspe da doživi orgazam tokom vaginalnog odnosa ma kolika je bila veličina penisa, tako da za većinu žene vaginalno istezanje i duboka penetracija nisu dirktni putevi do orgazma i zadovoljstva. Većini žena treba nežna i senzualna stimulacija klitorisa prstima, jezikom ili seksi igračkom.

Veličina penisa i regionalna preterivanja

velicina-penisa